/ Door

  Vintage jurken van Lady V

  Image title

  Vintage
  De mooie jurken van het Londense Lady V kenmerken zich door het feit dat ze qua stijl en uitstraling teruggrijpen op de mode van de jaren 50. Lady V staat voor vintage, het merk is in 2011 bedacht door het echtpaar Sergio and Victoria die graag mooie en betaalbare vintage jurken op de markt wilden brengen. Gebruikmakend van de mode van die tijd, mooie klassieke motieven en de beste stoffen is deze collectie van jurken tot stand gekomen.

  Kwaliteit
  De vintage jurken moeten aan een hoge kwaliteitsnorm voldoen en verantwoord gemaakt worden. Want kinderarbeid en slechte arbeidsomstandigheden is iets waarmee Lady V niets te maken wilt hebben. Sergio en Victoria hebben hiervoor de wereld over gereisd en zijn tot de conclusie gekomen dat ze deze norm alleen halen als de productie van de kleding door henzelf gecontroleerd kon worden. En dus worden alle kledingstukken gewoon in Londen gemaakt.

  Locale economie
  Een heel belangrijk voordeel van productie in Londen is dat het de locale arbeidsgelegenheid stimuleert en daarmee ook de locale economie. Maar daarnaast is er ook de band tussen werkgever en werknemer en het eindproduct. Iedereen levert iets af waar ze trots op kunnen zijn en inspelen op nieuwe trends of een collectie die goed verkoopt is een stuk makkelijker waardoor levertijden enorm verkort kunnen worden.

  Tijdloos
  De jaren 50 kleding van de vorige eeuw hebben Lady V geïnspireerd. De vintage jurken zijn mede door de kwaliteit van het stof, maar ook pasvorm en de gekozen motieven tijdloos te noemen. Ze staan werkelijk elke vrouw en de jurken kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden. Een feestje, zakelijk diner of gewoon een dagje uit. Je zult de jurken van Lady V met plezier dragen. Ze zitten lekker, zien er mooi uit en zijn bovendien ook nog eens betaalbaar voor iedereen. Wat wil een vrouw nog meer!


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie