/ Door

    Tijd voor schoenen? Tijd voor MONFRANCE!

    Sinds een paar maanden is de webshop van MONFRANCE geheel vernieuwd en daarom is het hoog tijd om MONFRANCE in de spotlights te zetten! Binnen deze webshop kun je je hart ophalen als je gek bent op alles wat met schoenen te maken heeft. Hier vind je een uitgebreid assortiment van de mooiste stappers voor heren en dames. Bekijk het aanbod van chique brogues tot comfortabele sneakers en van klassieke pumps tot stoere enkellaarsjes. Eén ding is zeker, binnen enkele klikken heb jij je favoriete paar snel gevonden!
    Image title
    Niet alleen bevat de collectie voor elke voet wat wils, maar ook tref je hier bekende merken als Ralph Lauren, Floris van Bommel en Michael Kors. Ben je op zoek naar je een merk? Klik binnen de webwinkel op ‘alle merken’ en ontdek welke merken MONFRANCE nog meer in het assortiment heeft.

    Weet je al precies wat voor schoenen je zoekt? Gebruik dan de handige filter voor een sneller zoekresultaat. Je kunt onder andere zoeken op hakhoogte, collectie, kleur, maat en de breedte van de leest. Voor dames met een afwijkende kuitwijdte is er ook de mogelijkheid om hierop de filteren.  Om je alvast een indruk te geven, hebben wij enkele van onze favoriete schoenen van MONFRANCE op een rijtje gezet.

    Bij het zien van dit schoenenparadijs, snappen wij heel goed dat jij nog niet uitgewinkeld bent binnen de webwinkel van MONFRANCE. Goed nieuws, want er is meer te vinden dan alleen modieuze stappers. Zo vragen geklede schoenen om ademende Falke sokken en complimenteert een Michael Kors tas jouw hoge hakken. Daarnaast zijn er lederen riemen verkrijgbaar van mooie merken. Kortom voor schoenen en bijbehorende accessoires ben je binnen de webshop van MONFRANCE helemaal aan het juiste adres!

    Nieuwsgierig naar het gehele assortiment van MONFRANCE? Klik dan hier!



    1 reactie op dit artikel
    • Chantal -
      Ik ken de winkel van Monfrance, en kom daar kraag.