/ Door

    Tassentrends zomer 2016

    De zomer begint op 1 juni 2016 en dit geeft je net genoeg tijd om je te verdiepen in de trends voor de zomer op het gebied van tassen. We kunnen nu al zeggen dat er behoorlijke diversiteit is aan stijlen. Leuk, want dit zorgt ervoor dat je bij elk outfit in een handomdraai een hele nieuwe look kunt creëren. Van glamoureus wit, met franjes tot zilverkleurige modellen, je komt het deze zomer allemaal tegen!
    Image title

    Knallend goud, zilver en brons

    Om gelijk met de deur in huis te vallen beginnen we vandaag met de trend waarin metallic de hoofdrol speelt. Shinen staat binnen deze trend centraal en of dat nu met een gouden, zilveren of een bronzen exemplaar is, maakt niet uit. Voor het instant futuristische tintje zit je met deze trend helemaal goed. Het leuke van deze metallic kleuren is dat je ze zowel casual als chique gemakkelijk kunt dragen. Zilveren clutches laten zich bijvoorbeeld goed combineren met een rode of zwarte cocktailjurk. Voor een ontspannen dagje in een park kun je gaan voor een zilveren rugzak.
    [producten1]

    Speels met franje en fringe

    Tassen waarmee je lekker kunt frummelen, zijn de tassen met franje. Binnen deze trend geldt, hoe meer hoe beter. De sliertjes ook wel fringe genoemd, geven een speelse en vrolijke touch aan de tassen. Een stijl waarin franje ook veel naar voren komt is de Ibiza stijl. Heb je de ultieme franje tas gevonden? Maak dan de combinatie met een maxi rok, een toffe hoed en sandalen en je bent klaar om naar een festival te gaan!
    [producten2]

    Fris wit

    De trend van de witte sneakers is ons ondertussen allemaal bekend, maar dat je daar nu een witte tas bij kunt scoren misschien nog niet? Witter dan wit, oftewel spierwit is de trend die jij met gemak kunt dragen deze zomer. Al zijn de witte tassen wel wat aantrekkelijk voor vuil, wit laat zich als geen ander combineren met andere kleuren. Beeld je eens in een blauwe chino, met een gestreept shirt en je witte tas? Juist, direct een hippe sailor look! Wij hebben de leukste vier, in ons assortiment, voor jou op een rijtje gezet.

    [producten3]

    Stijlvol met geschakeld hengsel

    Voor de modekenners onder ons klinkt deze trend misschien bekend, want lederen tassen in combinatie met een geschakeld hengsel zijn vorig jaar ook op de catwalk gespot. Heb jij nog zo’n tas in de kast liggen, helemaal goed, want zomer ’16 mogen ze ook weer! Is het tijd voor een nieuwe of je eerste exemplaar? Ga ervoor, want de aparte combinatie van materialen maakt de uitstraling van deze tassen zeer stoer en stijlvol.

    [producten4]

    Eigentijds met flapover

    De tassen met een flap zijn te shoppen in vele maten en soorten materiaal. De leren flapover tas is in kleiner formaat makkelijk mee te nemen naar een festival, omdat de items veilig en netjes op hun plek blijven. In combinatie met een jeans short en comfortabele lage sneakers, ben je direct klaar om je voetjes van de vloer te doen. Daarnaast zijn er ook grote varianten van deze tas te vinden. Praktisch, omdat de tas snel en gemakkelijk dichtgaat en je meer ruimte hebt. Voor inspiratie hebben wij alvast vier van deze tassen voor jou uitgezocht!

    [producten5]
    Nog niet uitgekeken tussen al deze tassen? Klik hier voor het volledige assortiment!


    3 reacties op dit artikel
    • Barbara25 -
      Vet die zilveren en gouden rugtassen.
    • Jill_van_veer -
      Ik draag nog steeds een tas die ik al meer dan 10 jaar gebruik. Tijd voor een nieuwe!
    • Kirsten -
      Net op tijd! Ik ben mijn oude tassen zo zat! Thanks Kledingkopen.nl!