/ Door

  Sneak peak: vetste heren sneakers!

  Sneakers: dé schoenen waar je geen genoeg van kunt krijgen. Je ziet ze in alle kleuren en uitvoeringen die je maar kunt bedenken. Ook hier is innovatie belangrijk, daarom brengen merken elk seizoen (of zelfs nog vaker) weer een mega lading nieuwe kicks op de markt die je MOET hebben. Wij snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om deze schoenen. Daarom helpen we jou en zie je hier de vetste sneakers van dit moment. Dit kunnen klassiekers zijn die je vaak terugziet in het straatbeeld, of nieuwe exemplaren die zeker een plekje in deze lijst verdienen.

  Merken als Nike, Adidas en Reebok ken je vast wel. Maar ook andere merken hebben prachtexemplaren in hun collectie waar je eigenlijk niet omheen kunt. Ze brengen in ieder geval allemaal aan de lopende band nieuwe sneakers uit. High tops, low tops & mid tops. Maar welke zijn nu echte aanraders? Welke moét je in je de kast hebben staan? Zie hieronder de vetste sneakers van dit moment.

  Image title

  Nike

  De naam Blue Ribbon Sports zal je niet zo veel zeggen. Toch is dit de oorspronkelijke naam van één van de bekendste merken aller tijden: Nike. De Swoosh, het merkteken, is voor een luttele 35 dollar ontworpen en is inmiddels wereldwijd een van de meest bekende merktekens. Veel hoeven we dan ook niet te zeggen over het merk, behalve dat Nike een paar grote klassiekers binnen de sneakerwereld op de kaart heeft gezet. Check hieronder de vette sneakers van Nike en 1, 2, 3… Kopen maar! Just do it ;)

  Adidas

  Eén van de grootste merken op het gebied van sneakers is toch wel Adidas. Van oorsprong een familiebedrijf van de gebroeders Dassler. Zij startten in 1920 samen met het produceren van een schoenenlijn. Helaas verliep de samenwerking niet geheel vlekkeloos en gingen de twee uit elkaar. Zo ontstond in 1949 het merk Adidas onder leiding van Adolf Dassler. Inmiddels een grote speler in de markt en een typisch sneakermerk. Zie hieronder de sneakers die niet meer weg te denken zijn uit het huidige straatbeeld.
  Asics

  Het schoolvoorbeeld van een merk dat de mening van sporters meeneemt in het ontwerpproces van sneakers is Asics. De heer Onitsuka is het brein achter het merk en zijn doel was het maken van schoenen die voldoen aan behoeften van echte atleten. De schokdempende zolen van Asics GEL absorberen iedere stap en maken de sneakers ontzettend comfortabel. Niet alleen op de baan, maar ook voor daarnaast zijn dit echte musthaves in sneakerland.


  Puma

  Hier boven las je over de gebroeders Dassler, die door omstandigheden gescheiden wegen insloegen. Rudolf Dassler startte in 1948 met het merk Puma. Het merk zette sponsoring slim in door verschillende grote voetballers en andere sporters te sponsoren met gratis kleding en schoenen. Naast sportsneakers is Puma groot geworden met fashion sneakers. Hét model van Puma is ook de suède sneaker met de herkenbare witte streep aan de zijkant van de schoen. Een exemplaar dat je moét hebben!

  Kan jij ook geen genoeg krijgen van al dit moois? Bekijk dan de gehele collectie sneakers voor heren!


  1 reactie op dit artikel
  • Michael -
   Vette sneakertjes!