Sinterklaas cadeautjes met een sexy kantje! - Blog - Kledingkopen.nl

  / Door

  Sinterklaas cadeautjes met een sexy kantje!

  De goedheiligman heeft alweer enige tijd voet aan land gezet. Luidkeels meezingen met liedjes over pepernoten in banden, het blijven zetten van je schoen hopend dat er als vanzelf nog steeds iets inkomt, is in de aanloop naar het heerlijk avondje meer dan geoorloofd. Blijf je dit echter het gehele jaar door doen, dan is de kans groot dat dit als vervelend wordt beschouwd. Sinterklaasliedjes blijven namelijk automatisch op repeat in je hoofd hangen en komen toch beter tot hun recht in december dan in juli.


  Mocht je eens een andere invulling willen geven aan de Sinterklaascadeautjes, dan hebben wij goede tips. Onderstaand vind je namelijk enkele producten die zorgen voor een beetje meer pit tijdens de Sinterklaas routine. Vergeet het marsepeinen biggetje of de Happy Socks en ontdek sexy lingerie en elegante body’s, die maken dat Sint Nikolaas een oogje dichtknijpt en vriendlief gaat blozen. Niet alleen leuk om cadeau te doen, maar net zo leuk om jezelf mee te verwennen.

  Body

  In ons assortiment body’s voor dames vind je veel verschillende soorten. Body’s kun je als kledingstuk dragen, maar ook als lingerie. Body’s voor het dagelijkse gebruik zijn vaak gemaakt van comfortabel katoen en zien eruit als een normaal shirt of longsleeve. Voordeel van deze ‘shirts’ is dat ze niet omhoog kruipen. Liever een body voor het niet alledaagse gebruik? Kijk in het assortiment body’s van kant. Spannend rood of mysterieus zwart, het kan allemaal. Van sexy body’s waarvan de armen ook bedekt zijn tot stringbody’s. Mocht je iets meer ondersteuning wensen, dan zijn er ook shapewear body’s te ontdekken. De nadruk komt hierin op de sterke punten van je lichaam zonder dat iemand door heeft dat je een body draagt.

  [producten1]

  Triangel BH

  Uit recent onderzoek is gebleken dat dames tegenwoordig vaker kiezen voor een comfortabele triangel bh, dan een heftige push-up. Wij zijn fan van deze bh trend, want wat zijn ze sexy! Niet gek dus dat triangel bh bovenaan ons verlanglijstje staat. Ons assortiment triangel bh’s laat veel zwierig kant zien, maar ook triangel bh’s zonder beugel. Voordeel hiervan is dat de natuurlijke vorm van je borsten wordt geaccentueerd. In combinatie met een lichtdoorschijnende blouse geef je een spannende sneak peek weg maar net niet teveel.

  Shortama

  Ervaar niet alleen tijdens het dragen van lingerie een bepaalde zelfverzekerdheid, maar ook zodra je je bed instapt. De shortama’s zijn namelijk korte pyjama’s met een spannend tintje. Vergeet dus even de harige en warme onesie en stap de slaapkamer binnen in een shortama van semi-transparant kant. Eventueel met romantische rushes en strikjes of kies voor een variant met een blote rug en diepe v-hals. Kaarsjes aan en jij bent het mooiste cadeautje wat je partner ooit heeft mogen uitpakken!

  [producten3]Niet gevonden wat je zocht? Klik hier voor het volledige assortiment ondergoed!


  5 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Carlotta -
   Haha, ik ben net te laat!!
  • Jackie_pero -
   Leuk, thanks!
  • Britany -
   Nice!
  • stephanie020 -
   Vind de body's echt een uitkomst. Zo irritant als je bukt en je shirtje kruipt omhoog en de bouwvakkers decolleté komt tevoorschijn. AAH!! Body met een col is helemaal ideaal
  • Kees -
   Prima cadeau voor mijn vriendin heb ik er zelf ook nog wat aan ;)