/ Door

  SHUZ, een feest voor het oog en je voeten!

  Stijlvol, hoogwaardige kwaliteit en service is iets dat je in één adem noemt met SHUZ. De naam SHUZ (spreek uit: shoes), verklapt het misschien al een beetje, maar SHUZ is een modehuis voor schoenen en accessoires. Al sinds de jaren ’20 wordt er keihard gewerkt om SHUZ te maken tot waar het vandaag de dag staat. Een familiebedrijf waarin de derde generatie de scepter zwaait binnen 18 verkooplocaties in Nederland en 2 in België. Uiteraard is er ook gedacht aan de online mogelijkheden en kun je sinds 2012 de SHUZ kwaliteit ervaren in de vorm van een webshop.

  Image title

  Net zoals in de winkels, valt bij het bekijken van de webshop direct op dat er veel tijd en zorg is besteed aan SHUZ.nl. Een overzichtelijke webwinkel, welke ervoor zorgt dat je binnen enkele klikken van Peter Kaiser damesschoenen naar Giorgio herenschoenen gaat. Een bijzonder pluspunt van SHUZ is dat verschillende modellen in het assortiment speciaal zijn gemaakt voor deze schoenenmode keten en ook alleen verkrijgbaar zijn via de webshop of in de winkels. Wist je bijvoorbeeld dat SHUZ één van de weinige grote collecties heeft van het merk Floris van Bommel voor dames?

  Naast heren- en damesschoenen is het ook uitstekend online winkelen voor kinderen. Handige filters aan de linkerzijde zoals type schoen, kleur, maat en prijs maken dat je snel een kloppend zoekresultaat naar voren krijgt. Binnen SHUZ.nl geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen en betaal je geen verzendkosten indien de bestelling boven de €60,- uitkomt. Tevens is het mogelijk om je nieuwe paar schoenen altijd kosteloos op te halen in één van de vele filialen. Wie de schoen past trekt hem aan, maar soms komt het voor dat jouw bestelde paar niet geheel aan jouw wensen voldoet. Gelukkig is gratis retourneren binnen SHUZ geen enkel probleem. Het moge duidelijk zijn; zowel online als offline is SHUZ een feest voor het oog, gevuld met bijzondere collecties en staat service hoog in het vaandel. 


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Amanda de Wit -
   Ik heb een aantal weken terug nieuwe sandalen besteld via Shuz. Ik kan het ieder aanraden hier te bestellen. Voordelige prijzen, en prima service.