/ Door

  Serena, Kiki & Anna eat your heart out!

  Serena Williams kennen we natuurlijk allemaal vanwege haar ongeëvenaarde kunsten op het tennisveld, maar de prestatie van Kiki Bertens op Roland Garros heeft tennis een ware boost gegeven. Kinderen, jongvolwassenen, kersverse moeders en gepensioneerden staan te trappelen om het racket weer te bespannen en de baan onveilig te maken. Al is het voor een proefles, om een oude hobby weer op te pakken of om zich alleen al te vergapen aan de stoffige vitrinekast met tennisprijzen.
  Image titleWat ons met name aanspreekt in deze sport zijn, de vaak met zorg uitgekozen, tennis outfits. De kleuren, de stof en de pasvorm maken of breken voor ons een wedstrijd. Waarmee Kiki onlangs in een donkerblauw met roze Wilsons tennisjurkje de baan rockte, zagen we Serena schitteren in een lichtblauw tennisrokje en een donkerblauw vestje van het merk Nike. Om jou de sterren van de hemel te laten spelen of om je in stijl te laten genieten van een welverdiend drankje na de competitie, hebben wij onze favoriete tennisgear op een rijtje gezet. Wij durven bijna met zekerheid te zeggen dat zelfs Kiki, Serena en Anna hoopten dat ze niet gesponsord zouden worden bij het zien van ons assortiment!

  Tennisschoenen

  Een goede basis is essentieel als je wilt beginnen met tennissen. Met basis bedoelen wij de tennisschoenen. Bij het uitzoeken van een nieuw paar tennisschoenen zijn er een aantal dingen die je jezelf moet afvragen. Hoe snel beweeg je over de baan? Indien jij een beginnende sterspeler bent, dan is je snelheid minder dan dat je op hoger niveau speelt. De mate van grip en stabiliteit van je tennisschoen moet je hierin meewegen. Daarnaast moet je weten op wat voor ondergrond je gaat spelen. Is dit hardcourt, gravel of gras? Deze verschillende ondergronden vragen om andere zolen en mate van demping. Last but not least, wat wil je uitgeven en hoe vaak ben je van plan te gaan spelen?

  [producten1]

  Tennisrokjes

  Tennisrokjes mogen uiteraard niet ontbreken in onze favorieten. Ideaal indien het weer het toelaat en je dus lekker een potje buiten kunt spelen. Tennisrokjes geven je direct een vrouwelijke touch op de baan en zijn gemaakt van elastische stof. Hierdoor beweegt het sportrokje goed mee en vormt het geen belemmering in het behalen van je set. Om ongemakkelijke situaties te voorkomen is iedere tennisrok voorzien van een binnenbroekje. Bij het uitkiezen van een tennisrokje is het materiaal van essentieel belang. Stof die snel droogt en comfortabel draagt is een absolute aanrader! Merken die aansluiten met bovenstaand zijn o.a. Adidas, Nike en Wilson. Zij werken volgens het Dri-fit en Stay-Cool principe.

  [producten2]

  Tennistopjes

  Je tennistop of –shirt is net zo belangrijk als je rokje. Het moet gemaakt zijn van ademend materiaal en comfortabel dragen. In het hevigst van de strijd moet het je cool houden en mocht je net beginnen met inspelen dan is het de bedoeling dat het tennisshirt je warm houdt. De stof katoen is in dit soort gevallen een no go vanwege de absorptie van zweet en de slechte temperatuurregulatie.

  [producten3]

  Tennisjurkjes

  Ben jij een vrouw die liever één geheel draagt, dan is een tennisjurk het ideale outfit voor jou. Je hoeft niet te zoeken naar een rok én een top, maar je hebt je sport kloffie in één set bij elkaar. Daarnaast staan tennisjurkjes lekker sportief en vrouwelijk tegelijk. In het assortiment zijn verschillende modellen te ontdekken, van uniek design tot effen en van strak tot losvallend. Elke tennisster heeft een eigen smaak en tennisjurken zijn een goede manier om dit uit te dragen. Niet voor niets werken tegenwoordig grote namen als een Stella McGartney samen met Adidas om mode ook door te voeren in sportkleding.

  [producten4]Niet gevonden wat je zocht? Shop verder in het volledige assortiment tennischoenen, sportrokken, sporttops of sportjurken!


  2 reacties op dit artikel
  • Aimee -
   Leuke jurkjes!
  • Tamara23 -
   Tennisjurkje besteld kan niet wachten om dit weekend in mijn nieuwe outfit competitie te spelen!