/ Door

    River Island stilt jouw modehonger!

    Niet voor niets luidt de slogan van River Island; ‘Hou van mode. Hou van River Island’. Wij kunnen niet anders dan het hier volledig mee eens zijn. Mode met een hoofdletter M is namelijk wat jij gaat vinden indien je shopt binnen dit merk. Voor heren, dames en de allerkleinste van het gezin, is er een ruim assortiment van kleding, schoenen en accessoires te ontdekken.

    Image title

    River Island biedt je de laatste trends voor betaalbare prijzen. Met 60 jaar ervaring op modegebied is het niet gek dat dit merk weet waar zij het over heeft. Uitgewerkt op de ontwerptafel, geshowd op de catwalk en binnen een mum van tijd in jouw kledingkast. Door de unieke en herkenbare River Island touch, onderscheid zij zich van andere merken. Deze bijzonder signature vind je in de kleinste details zoals verfijnde borduursels, eigentijdse stiksels en bewerkingen met imitatiebont. Goed nieuws dus voor alle fashionista’s en fashionisto’s, welke houden van unieke items tegen zachte prijzen.

    Met het aanbreken van het herfst- en winterseizoen schreeuwt jouw innerlijke stijlgevoel om uitbreiding, vernieuwing en aanvulling van je garderobe. Zomerse dames jasjes kunnen worden opgeborgen en verruild worden voor lange mantels in herfstkleuren, T-shirtjes worden netjes opgevouwen en maken plaats voor winterse velvet items. Heren laten de witte sneakers even voor wat het is en stappen over naar comfi Chelsea boots. De luchtige shirts worden nog steeds gedragen, maar dan wel met een trendy coltrui eroverheen. River Island stilt de honger naar fashion met de nieuwste heren- en damescollectie voor komend seizoen.

    Image title

    Of je nu in je shopbehoefte voorziet door het binnenstappen van één van de zes River Island winkels in Nederland of heerlijk, vanuit de comfort van je eigen huis, online winkelt maakt niet uit. De overzichtelijke webshop neemt je binnen enkele klikken mee van panter overjas tot ripped hoodie en van aviator jas tot biker jeans. Daarnaast is het mogelijk om binnen aanbevolen categorieën te shoppen zoals aanbiedingen, uitgaan of vakantie. Tevens is er online een exclusieve collectie te vinden en zie je direct welke items onder de limited edition vallen.

    Naast de zorg voor een afwisselende collectie, staat binnen River Island de bezoeker centraal. Dit merk snapt dat jij niet kunt wachten tot je online bestelde items in huis zijn en houdt dan ook slechts vier dagen levertijd aan. Daarnaast betaal je geen verzendkosten, indien je bestelling boven de €60 uitkomt. Uitgebreid passen en combineren is geen enkel probleem indien je het gekochte item binnen een maand in de winkel retourneert, mocht dit onverhoopt niet naar wens zijn. Ben je net zo gek op River Island als wij en krijg je geen genoeg van al het moois dat dit merk te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van de laatste trends én ontvang 10% korting als nieuwe klant!



    5 reacties op dit artikel
    • Bertie Visser -
      Leuk assortiment heeft River Island vind het soms wel iets te gedurfd om te dragen. Heeft iemand hier daar dezelfde ervaring mee?
    • Melissa S. -
      Te leuk de nieuwe collectie. @kledingkopen.nl thanks voor de leuke post!
    • Patje -
      Mega dikke Nieuwe collectie
    • Christy_xx -
      Hier zat ik op te wachten, thanks Kledingkopen!
    • Ferdina -
      OMG! die blouse met die sterren moet ik hebben!