/ Door

  Overknee laarzen het hele jaar door!

  De overknee laars is een item die je het gehele seizoen door kunt kopen. In deze blog spreken we dan ook niet van een nieuwe trend, maar hebben we het over een waar modestatement in de wereld van fashion. Hier geldt overknee laarzen hebben, is meedoen! Niet alleen in de winter houden de overknees je poezelige voetjes warm, ook in de zomer zijn dit ware eye-catchers. In de juiste combinatie kun je jouw favoriete overknees het hele jaar door dragen. Om de daad bij het woord te voegen vind je onderstaand voor elk seizoen een outfit inclusief een paar tijdloze overknee laarzen.

  Image title

  Winter

  In de wintermaanden kun je het best uit de voeten met een paar donkere overknee laarzen. Denk hierbij aan een zwart of bruin paar. Tevens is het verstandig, met kans op gladheid in het achterhoofd, te kiezen voor overknees zonder hak. Met het komen van de winter, maakt de thermometer een behoorlijke sprong omlaag, zorg dus dat je ook de rest van je outfit aanpast op de temperatuur. Tip van ons; draag je overknees over een skinny broek! Kies daarnaast voor een oversized trui om de strakke lijnen te breken. Indien je naar buiten gaat kun je het geheel afmaken met een klassieke mantel.

  Lente

  De ijssterren verdwijnen langzaam van het raam, je sjaal laat je steeds vaker thuis en je durft weer met open jas naar buiten; het wordt lente! Ideaal weer om je hoge stappers uit de kast te halen! De natuur die langzaam uit haar winterslaap komt, vraagt om zwart te verruilen voor een leuke lente kleur zoals beige. Combineer je overknee laarzen met een kort rokje, een lang vest en een trenchcoat. Door te spelen met verschillende lengtes wordt de aandacht niet alleen naar je overknee laarzen getrokken en is je gehele outfit een plaatje om naar te kijken.

  Zomer

  Zomer in aantocht? Dan is het tijd om te stoppen met het laagjes werk en de focus te leggen on what you got! Je benen hullen in strakke suede overknees kan prima indien je de rest van je kleding luchtig houdt. Een stijlvolle hotpants in combinatie met een mooie spaghetti top, maken dat je klaar bent om de catwalk op te lopen. Meer zomerse inspiratie nodig? Probeer een wit jurkje of een spijkerjurk boven je overknees!

  Herfst

  Het seizoen herfst brengt altijd een prachtig palet aan kleuren met zich mee. Waarom trekken we deze kleuren niet gewoon door in onze kleding? Ga voor een bordeaux rode of mosgroene overknee en je blend helemaal in met de herfst. Draag daarbij een donkerblauwe skinny jeans, een lange jas en maak het af met een fashionable hoed om dat ene regenbuitje mee op te vangen.

  Vind hier het gehele assortiment overknee laarzen!


  0 reacties op dit artikel