/ Door

    Oranje stress? Hier vind je de leukste items voor deze Koningsdag

    Over een aantal dagen is het weer zo ver: Koningsdag! Een dag waarop heel Nederland in harmonie de verjaardag van onze koning viert. Dit alles wordt vaak gedaan in een (geheel) oranje outfit. En dat oranje een mooie, maar niet de meest makkelijke kleur is, dat weet je waarschijnlijk wel. Toch kun je met een paar goede items in deze gave kleur de plank eigenlijk niet misslaan. Of je nu gaat voor een paar oranje sneakers, een mooi bomberjack of een touch of oranje in de vorm van accessoires: op Koningsdag is het oranje boven!

    oranje jurk

    Ervaar jij wat last minute oranje stress en heb jij je outfit nog niet klaarliggen voor aankomende donderdag? Wij helpen je een handje verder. Zowel voor dames als heren zijn er een hoop items te vinden die je perfect kunt combineren zodat jij Willems verjaardag geheel in stijl kunt vieren.

    Dames kunnen gaan voor een jurk in een prachtige oranje print of een rokje met oranjebloesems. Passen accessoires met deze kleur meer in jouw straatje? Dan zijn onder andere een horloge, een rugzak of een paar sneakers een goede keuze. Neem eens een kijkje tussen het aanbod oranje sneakers en wie weet scoor jij nog een nieuw paar voor Koningsdag!

    [producten1]
    [producten2]
    Heren hebben ook alle keuze als het neerkomt op Kingsday fashion. Een klassieke polo geheel in oranje of met strepen, een overhemd met oranje ruiten of simpele trui zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Combineer ze met een mooie leren jas en een warme jeans en je outfit is – bijna – compleet. Maak je outfit af met een oranje zonnebril en je bent klaar om te feesten.


    [producten3]
    [producten4]
    oranje rugtas

    Krijg je geen genoeg van al deze gave items? Bekijk dan eens het hele assortiment oranje kleding voor dames en oranje kleding voor heren.


    1 reactie op dit artikel
    • lobke veen -
      Leuk dat M Missoni jurkje!