/ Door

    Mannenmode bij Zalando

    Snel. Doelgericht. Zonder poespas. Dat is hoe mannen hun shopervaring graag zien. Geen gedoe, maar doelgericht gaan voor een outfit die bij je past. Waar vrouwen graag urenlang het web af kunnen struinen naar dat ene perfecte item, zien mannen liever direct de items die bij hun stijl passen. Gelukkig denkt Zalando mee met de man van nu.



    Het vinden van een goede outfit is nu binnen no time gefixt. Zalando maakt met de ‘Man Box’ een selectie van vijf verschillende stijlen: 'On the road', ‘Streetlife', 'On form', 'Gallery crowd' en 'Lost weekends'. Binnen deze stijlen kan élke man slagen zonder urenlang tussen kleding, accessoires en schoenen te hoeven zoeken. Ideaal dus. Kijk hieronder welke stijl jouw voorkeur heeft en beleef je snelste en makkelijkste shopervaring ooit.

    On the road

    Wie ooit heeft verzonnen dat denim on denim niet kan, heeft het nu bij het verkeerde eind. Als je gaat voor ‘On the road’ vind je de vetste denimlooks met gave accessoires en schoenen. Zonder moeite stel je zo de perfecte outfit samen waarin je de hele dag onderweg kunt zijn én er stylish uit ziet.

    Streetlife

    De naam zegt eigenlijk genoeg. Binnen deze stijl vind je streetwear met merken als Vans, Adidas en Puma. Nonchalant en sportief komen op eenvoudige wijze samen waardoor het samenstellen van een look heel simpel is. Combineer 90s streetwear met retromerken en steel de show op straat.

    [producten2]

    On form

    Een draai geven aan het driedelige pak. Dat doet de stijl ‘On form’ moeiteloos voor je. Ben je op zoek naar een nieuwe outfit voor formele gelegenheden? Dan vind je bij Zalando classy items van onder andere Pier One, Selected Homme of Tom Tailor. Zo kom je gekleed voor de dag zonder hier te veel moeite voor te hoeven doen.

    [producten3]

    Gallery crowd

    Ben je wel in voor scandinavische mode met een minimalistische touch? Dan is ‘Gallery crowd’ jouw stijl. Simplistisch, minimalistisch, Scandinavisch, je vindt het allemaal binnen het aanbod van Zalando. Merken als Scotch & Soda en KIOMI geven een geheel eigen draai aan deze stijl met items van hoogwaardige kwaliteit.

    [producten4]

    Lost weekends

    Casual chic het weekend in kan met de stijl ‘Lost weekends’. Urban Classics, Asics en Jack & Jones vallen binnen deze stijl en zorgen voor outfit waarin je het hele weekend door kunt. Met de kleuren groen, zwart, bruin, grijs en/of wit creëer je zo de perfecte cluboutfit.

    Zo zie je maar dat shoppen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Kies je stijl, stel je outfit samen en je bent ready to go. 


    1 reactie op dit artikel
    • Sjors -
      Handig! Beter dan die boxen waarbij je niet weet wat je gaat ontvangen...