/ Door

  Let’s go to the party!

  Jurkjes zijn niet meer weg te denken uit de kledingkast van een dame. Ze laten je direct vrouwelijk voelen en zijn het perfecte kledingstuk voor verschillende gelegenheden. Ga je een dagje naar het strand in jouw favoriete roze strandjurkje dan weet je dat alle ogen, inclusief die van die gespierde hunks, op jou gericht zijn. Indien het tijd is voor een zakelijke meeting, kleed je je in een zwarte kokerjurk en je bent klaar om die deal binnen te halen. En wat dacht je van een romantische date met je spouse? Je little black dress laat je niet in de steek en doet zijn ogen verblinden. Kortom; jurken zijn een must voor dames. Nog een groot voordeel; een jurk bestaat uit één stuk. Scheelt jou een hoop mix and match werk!

  Image title

  Een mega-party op komst, waar je echt moét opvallen, bekijk snel onze collectie feestjurken! Jurken stress, voor hét feest van het jaar, is met dit assortiment verleden tijd. Gegarandeerd dat je in één van deze feestjurken een onvergetelijke indruk achterlaat.

  Jurken door de jaren heen

  Als je denkt dat de jurk alleen een item van deze tijd is, heb je het mis. Al in de tijd van Cleopatra liepen vrouwen in lichtgekleurde jurken van dun materiaal. Door de jaren heen is de stijl qua jurken veel veranderd. Dames in de middeleeuwen bijvoorbeeld, droegen jurken in donkere kleuren welke tot op de enkels viel. Deze stijl werd afgemaakt met een riempje om hun middel. In de eeuwen die volgde maakte de jurk een ware revolutie mee. Jurken werden gedragen met meer accessoires, zoals een hoedje of tasjes en werden steeds korter. Weg met de lange jurken tot de enkels en hallo, strakke, zakelijke en korte jurkjes. Tevens kwam er meer kleur in de collectie en werden de regels omtrent wat je wel en niet mocht dragen versoepeld. Veel trends van nu zijn nog steeds geïnspireerd op de mode van vroeger. Dat dames uit het verleden wisten hoe ze zich moesten kleden is daar alleen maar een bewijs van.

  Na een korte geschiedenisles over de jurk, is het nu tijd voor het échte werk en wel; feestjurken! Deze jurken zijn er in allerlei soorten en maten en zeer geschikt voor feestelijke gelegenheden. Van een bruiloft tot teamfeestje en van een strandfeest tot een feest in de achtertuin. Wij hebben ze allemaal voor jou op een rij. Laat je inspireren door lange, korte, strakke, wijde en vrolijke jurken.
  Dus dames; let’s get this party started!

  Soms is het best lastig om de juiste combinatie te maken. Wordt het niet too much? Zie ik er saai uit? Zijn mijn hakken te hoog? Don’t worry, wij helpen je graag uit de brand en hebben twee feestjurken helemaal voor je afgestyled. Hoef jij alleen nog maar te kijken of je maat erbij zit!


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Matilde -
   Dat blauwe jurkje met die stippen!!!