/ Door

  Krop het op met je crop top!

  Wie denkt dat je de crop top alleen kunt dragen als je gezegend bent met maatje model, heeft het mis. In de juiste combinatie is de crop top namelijk voor elke dame en elk figuur een perfect kledingstuk! In 1980 wist de kaskraker Flashdance ons al te overtuigen van het dragen van een crop top. Rond deze tijd showde Madonna haar ijzersterke buikspieren in dit kledingstuk en trokken onze jeugdidolen Britney Spears, Christina Aguilera en de Spice Girls ons over de streep. De crop top was hot!

  Image title

  Helaas is de crop top na deze uitspatting even aan de wilgen gehangen en hebben we vrij lang moeten wachten op een nieuwe come back. Gelukkig vinden wij deze zomer een waar crop top walhalla in de collectie. Van iets langer tot kort en van ultra strak tot lekker losjes. Ontzettend veel keuze en dit kan weleens leiden tot stress. Wij van Kledingkopen.nl nemen je dit uit handen en tonen je enkele outfits met crop tops ter inspiratie. Weg stress en shoppen maar!

  Maak kleine stapjes

  De overstap van je favoriete Levis tee naar een blote crop top kan soms een beetje eng zijn. Wij adviseren daarom om kleine stapjes te maken. Denk hierbij aan de combinatie van een crop top en een high waist pantalon. Op deze manier show je een klein beetje bloot en geeft de pantalon je toch een sophisticated look. Voor een nog vrouwelijkere touch kun je in plaats van een pantalon een a-lijn rok kiezen in de kleuren rood, blauw of roze. Door een felle kleur te kiezen leid je de aandacht naar je rok en minder naar het stukje blote huid.

  Wil je zowel bij mooie dagen als bij minder mooie dagen je crop top dragen? Ga dan op zoek naar een crop top met lange mouwen. Erg leuk in combinatie met een skinny jeans of hotpants. Het is ook mogelijk om je favoriete T-shirt tot crop top te maken. Met een klein knoopje aan de onderkant kom je al een heel eind en bepaal jezelf hoe kort je jouw crop top wenst.

  Mocht je je toch echt niet comfortabel voelen met je blote hotpants buik, dan is er altijd nog het doen alsof. Vele crop tops zijn langer en laten geen buik zien zolang jij je armen naar beneden houdt. Hierin kun je ook kiezen voor een wijder model in combinatie met een high waist jeans.

  Heb je eenmaal de smaak te pakken van het mixen en matchen van crop tops, dan is het tijd voor het echte werk. Namelijk een crop top dragen met dezelfde print als je broek of rok. Super hip en scheelt jou een hoop tijd met zoeken naar de juiste combi’s. Last but not least; een gouden tip is de tuinbroek met hieronder een korte top!

  Nog meer crop tops bekijken? Vind hier de gehele collectie crop tops!


  1 reactie op dit artikel
  • vena23 -
   HAHA leuke titel en toffe prodcuten!