/ Door

  Kledingkopen.nl kleurt groen!

  Als enthousiaste online shopper op Kledingkopen.nl weet je natuurlijk allang dat je bij ons direct de goedkoopste aanbieder ziet. Het assortiment van meer dan 160 verschillende webshops samenkomt en wij een vergelijking maken tussen dezelfde kleding op basis van prijs. Voor ons een enorm leuke uitdaging om jou dagelijks te voorzien van de nieuwste kleding trends tegen de laagste prijs en voor jou een fijne bijkomstigheid in je portemonnee. Maar…. er is meer!

  Image title

  Vanaf oktober 2016 zijn wij de eerste vergelijkingswebsite voor kleding, waar je naast prijsbewust, ook verantwoord kunt shoppen! Vandaag de dag zijn vele grote kledingmerken negatief in het nieuws omtrent het arbeidsklimaat waarin kleding wordt geproduceerd. En niet alleen dat, maar ook worden het milieu en klimaat vaak vergeten.

  De verhalen over uitbuiting, lange werkweken, gevaarlijke en onhygiënische werkplekken, zijn vaak gehoord. Evenals het gebruik van chemische stoffen, veel water en de grote mate van CO2 uitstoot tijdens de productie van kleding. Wij, als Kledingkopen.nl zijnde, hebben hier indirect natuurlijk ook mee te maken door middel van de duizenden merken welke te vinden zijn op onze website.

  In een wereld waar het steeds meer draait om fair trade, organisch en een groen beleid voeren, vinden wij dat wij niet achter kunnen blijven en ook ons steentje moeten bijdragen. Hoe doen wij dit? Per merk doen wij onderzoek in hoeverre het kledingmerk geeft om de arbeidsomstandigheden van haar werknemers, rekening houdt met milieu en zich bekommert om het klimaat. Scoort het merk op één van deze factoren dan krijgt het merk van ons een groene wereldbol als keurmerk. Deze wereldbol verschijnt in de productafbeelding van het kledingstuk. Klik je vervolgens op de afbeelding dan verschijnt in het pop-up scherm onder het kopje duurzaamheid de factoren waarop het merk scoort. Wil je liever alleen nog maar shoppen tussen merken welke op een duurzame manier produceren? Gebruik de filter duurzaam rechtsboven in je scherm en ontdek alle duurzame merken.  

  Naast dat wij je attenderen op de laagste prijs, maken we je ook bewust van merken welke op een duurzame manier produceren. Leuk voor je portemonnee, maar ook voor een betere wereld!

  [producten1][producten2][producten4] Klik hier voor meer informatie betreffende duurzaamheid en Kledingkopen.nl.


  2 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Connie kome -
   Man man man ben zo blij met Zon site! Werd echt tijd
  • Menno_Veen -
   Goed initiatief! Voor mij inderdaad nog altijd niet duidelijk welke merken nou verantwoord bezig zijn!