/ Door

  In elke stad een andere schat (van een outfit)

  De plannen zijn gemaakt, de tickets zijn geboekt en de voorpret is maanden geleden al begonnen. Je hebt een weekendje weg geboekt met vriendinnen. Ontzettend leuk, maar wat neem je mee in je, natuurlijk veel te kleine, koffer? De eerste indruk moet goed zijn en niet gelijk weggeven waar je vandaan komt. Onderstaand enkele snelle tips, zodat jij alleen nog maar hoeft te denken aan het meebrengen van je paspoort.

  Tips and tricks voor Londen
  Algemeen bekend is dat de dames uit Londen er behoorlijk wat tijd voor uittrekken om zich klaar te maken voor een avondje pub. Denk aan zonnebanken, het zetten van een nieuw paar wimpers en het plaatsen van hairextensions. Na deze uitgebreide voorbereiding komt als kers op de taart het aantrekken van een weloverwogen outfit inclusief de schoenen. Verwacht dan ook, zodra je voet zet in een pub, te stappen in een wereld van feestjurkjes, pumps en clutches. Om een onvergetelijke indruk achter te laten en te mengen met locals kun je kiezen voor een roze jurk met wikkel-look, welke is afgewerkt met een fijne sjaalkraag. Helemaal hip en geeft je direct een sophisticated look. Net zo belangrijk als de partydress, zijn de schoenen. Sky is the limit en dat geldt ook voor de hoogte van jouw hakken. Ga voor gesloten enkellaarsjes met plateauzolen. Niet alleen geeft de dikke hak je extra comfort tijdens het maken van jouw dansmoves, ook scheelt het meteen enkele centimeters in lengte. Voor de finishing touch mag een clutch niet ontbreken. Indien je het vervelend vindt om continu iets in je handen te hebben, kies dan voor een avondtasje welke je ook om je schouder kan dragen. Cheers!

  [producten1]

  Skål in Kopenhagen
  Denemarken is een land waar mode met een hoofdletter M begint. Kijkend naar de mensen komen de gezonde gezichten en blonde koppies je tegemoet. Tevens lijkt het of iedereen is geboren met behoorlijke dosis modegevoel. Verwacht hier bijzondere combinaties en kledingstijlen, welke direct van de catwalk lijken te zijn geplukt. Een stedentrip naar Kopenhagen vraagt dan ook enige voorbereiding op kledinggebied. Simplistische ontwerpen, prachtige stoffen en aardse kleuren zijn de ingrediënten welke niet mogen ontbreken in jouw koffer. De flairpijp is alweer een tijdje terug van weggeweest, maar de korte variant mag zeker niet ontbreken. Wil je een extra stoere uitstraling? Kies dan voor een culotte van leer. Makkelijk te combineren met een blouse of een iets losser vallend T-shirt. Uiteraard mogen de schoenen niet worden vergeten. Stoere enkellaarzen met plateauzolen zijn de ultieme stappers in combinatie met de rest van je outfit. Deze schoenen lopen als sneakers, maar zien eruit als ruige boots. Een win-winsituatie als jij voorlopig nog niet van plan bent naar huis te gaan in het Venetië van het noorden!

  [producten2]  0 reacties op dit artikel