/ Door

  Huh: de regenjas is hip?

  Het is je vast niet ontgaan: je staat op de bus te wachten en opeens staan er drie mensen met dezelfde regenjas naast je. Dit kan toch geen toeval zijn.. En dat klopt, het is geen toeval, want de regenjas is helemaal hip & happening! De meest opvallende kleuren komen voorbij en regenjassen zijn nog nooit zo fashionable geweest. Waar het vroeger een crime was om een regenjas à la vuilniszak te dragen, is het nu een feestje om de regen te trotseren.

  Image title

  Sinds een tijdje zie je de regenjassen steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Dat is met een reden, want zowel damesregenjassen als herenregenjassen zijn niet meer oubollig en suf, maar helemaal trendy! Nu betrap jij jezelf er misschien wel op dat jij helemaal geen regen nodigt hebt om deze prachtige jas te dragen. Heb je wat inspiratie nodig op het gebied van regenjassen? Kijk dan met ons mee naar de mooiste merken!

  Rains

  De jassen van het merk Rains zijn misschien wel de populairste op dit moment. Veel van de jassen hebben een stoere unisex uitvoering waardoor zowel jij als je regenpartner in crime de jas kunnen dragen. Het merk heeft overal aan gedacht: van een capuchon met cap als een luchtgaten bij de armen ter verbetering van het draaggemak. Het meest kenmerkende element van de Rains regenjassen is het kleurgebruik. De mooiste kleuren komen voorbij waardoor er voor ieder wat wils is.


  Ilse Jacobsen

  Een andere bekende naam binnen de regenjassen is het merk Ilse Jacobsen. Dit eveneens Deense merk heeft een voorliefde voor eenvoud en kwaliteit, zonder haar klasse te verliezen. Alle jassen dragen een bepaalde Deense allure met zich mee door de combinatie van functionaliteit en design. De ritsen naden van de regenjassen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor de jas je gegarandeerd droog houdt tijdens een hevige regenbui.

  [producten2]

  America Today

  Ben je op zoek naar een gave regenjas, maar wil je hier niet te diep voor in de buidel tasten? Dan is een regenjas van America Today de perfecte uitkomst. Naast betaalbaar zijn de jassen ook erg mooi en functioneel. Zo kun je zeggen dat het een win win situatie is! Fashionable de regen trotseren zonder veel geld uit te geven: ideaal! De jassen hebben allemaal een waterafstotende stof, zijn gevoerd en ze hebben een capuchon met aantrekkoord.


  Wil je nog meer inspiratie opdoen op het gebied van regenjassen? Bekijk dan de volledige collectie dames regenjassen of heren regenjassen.  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie