/ Door

  Hold me tight; sportleggings!

  In de vorige blogs heb je al het één en ander kunnen lezen over onder andere de sportieve, gezonde en goede voornemens voor het komende jaar. Hoe je een afgetrainde body creëert en hippe sportkleding welke je helpen je workout naar een hoger level te brengen. Een sport-item waar wij heilig van overtuigd zijn, welke binnen de sportcollectie van een échte fitgirl thuishoort is bij uitstek de sportlegging! Je kunt niet genoeg sportleggings hebben, dus nemen wij je mee in een wereld waar fit en hip elkaar ontmoeten. Work that ass!  Wat voor workout je ook van plan bent te doen, een sportlegging is onmisbaar! In een sportlegging heb je namelijk veel bewegingsvrijheid. Zo kun je je oefening makkelijker realiseren. Wij raden je dan ook af om je squats in een skinny jeans te doen, tenzij je scheurtjes op hele andere plekken wilt hebben… Naast bewegingsvrijheid, bieden sportleggings ook een goede vochtregulatie. De sportleggings worden van een materiaal gemaakt zoals quick dry. Super handig! Weg met opvallende zweet plekken en hallo mooie, droge sportlegging. Door de elastische stof worden je benen mooi geaccentueerd. Je spieren en vrouwelijke contouren komen dan echt tot haar recht. Fiet fieuw! Onderstaand hebben we een selectie gemaakt van toffe sportleggings die zeker weten een plekje in je kast verdienen en je killer legs goed doen uitkomen.

  Hip to the gym!

  Een streepje hier en een patroontje daar. Soms mag je even gek doen en lekker opvallen met je sportlegging. Nét even wat anders dan de basic zwarte sportleggings, waar je er al een stuk of 5 van in je kast hebt liggen. Sportleggings die leuk zijn aangekleed schreeuwen om gedragen te worden door fashionista’s die wel weten met dumbels om te gaan en die niet bang zijn om die spieren eens aan het werk te zetten. Heb je een inspiratieboost nodig? Wij hebben een paar trendy sportleggings op een rijtje staan.

  Ps.: ook voor de fashiongirls die zichzelf niet zo zien zweten zijn deze trendy sportleggings hip om te dragen buitenshuis. Witte toffe sneakers eronder gecombineerd met een veel te grote hoodie en laat die kiekjes voor Instagram maar komen.  Maak je sportoutfit af met sportschoenen van bijvoorbeeld topmerken als Nike, Reebok of Adidas, een matching top waarin je die six pack showt en waar je vooral een extra dosis energie krijgt.


  0 reacties op dit artikel