/ Door

    Hippe jurkjes online shoppen: waar doe je dat? Bekijk ons overzicht!

    Wat is er nou heerlijker dan lekker vanaf de bank de mooiste jurkjes shoppen? Het enige wat je nog hoeft te doen, is de juiste plek vinden waar jij hippe jurkjes kunt scoren. Van cocktaildresses voor de feestdagen tot zakelijke jurken voor op kantoor; er is voor ieder wat wils in de grote hoeveelheid items en webshops. Wij geven je wat tips als het aankomt op het online shoppen van de perfect dress.

    Image title

    Twijfels over online shoppen, die zijn er al lang niet meer. Het is onbezorgd (geen lange wachtrijen of onflatteuze lampen in pashokjes!), de items worden bij je thuisbezorgd en kom je erachter dat de maat niet klopt? Dan stuur je jouw bestelling negen van de tien keer gratis terug. Ideaal voor het shoppen van nieuwe jurken. Maar waar vind je nu de mooiste exemplaren? Wij zetten een aantal webshops voor je op een rijtje: dan hoef jij alleen nog maar vanaf de bank te beslissen in welk jurkje jij dit weekend de show steelt!

    ASOS

    Ben je op zoek naar een webshop die rekening houdt met alle budgetten? Dan ben je bij ASOS aan het goede adres. Hier shop je zowel jurkjes voor fijne prijzen als jurkjes van exclusieve merken . Van skater dresses tot maxi jurken: het aanbod is erg groot en bestaat uit items van verschillende kleuren, materialen en designs. Top dus als je nog niet helemaal weet in welk straatje jouw nieuwe jurk moet vallen.

    [producten1]

    De Bijenkorf

    De sophisticated shopper kijkt bij de Bijenkorf haar ogen uit. Hier vind je een breed scala aan merken met jurkjes van hoogwaardige kwaliteit. Denk aan merken als Sandro, Karen Millen of SuperTrash. Of de prachtige jurken van Self-Portrait met kanten details en fijne afwerkingen. Ben je nog op zoek naar een jurk voor de feestdagen? Dan slaag je geheid bij de Bijenkorf.

    [producten2]

    Boozt

    Ben jij gek op klassieke jurken? Dan ben je waarschijnlijk ook gek op Boozt. Hier vind je elegante maxi jurken met gave prints, kleuren en stijlen. Bij een chique avond misstaan de maxi jurken in één kleur zeker niet: een black dress is immers altijd goed. Ook als jij een liefhebber bent van iets meer kleur in de garderobe dan voorziet Boozt je van een aantal prachtige exemplaren. De kleuren zachtroze, beige en wit zijn er ook te vinden.

    [producten3]
    Krijg je geen genoeg van al dit moois? Bekijk dan alle jurkjes.


    1 reactie op dit artikel
    • Alyssa -
      Leuke blog! Ik heb nog Loavies als tip voor leuke jurkjes!