/ Door

  Dit weekend bij HEMA, 15% korting op bijna alles!

  Het is weer zover! Klanten welke in het bezit zijn van de 'meer HEMA' pas profiteren opnieuw van 15% korting op bijna het gehele assortiment! Deze mooie actie loopt van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni.

  HEMA korting

  Begin dit jaar heeft HEMA een speciale klantenpas gelanceerd, de 'meer HEMA' pas. Alweer een pas... zul je wellicht denken. Toch geeft deze pas je een aantal voordelen die je absoluut niet wilt mislopen, met als belangrijkste argument; meer korting!

  Laten we beginnen met de pas zelf. Hiervoor zijn er namelijk 2 opties, de traditionele plastic pas en een digitale variant in de vorm van een heuse app! Voor de plastic pas betaal je een kleine vergoeding van €0,50. De HEMA app is gratis voor iedere smartphone verkrijgbaar via de bekende stores van Apple en Google.

  Hoe werkt de 'meer HEMA' pas?

  Als trotse bezitter van de 'meer HEMA' pas kun je beginnen met het sparen van punten. Voor iedere euro die je bij een HEMA vestiging of via de webshop spendeert ontvang je 1 spaarpunt. Om je alvast op weg te helpen geeft HEMA je de eerste 25 punten cadeau! Oja, dan moet je jezelf natuurlijk wel even registreren maar als beloning hiervoor ontvang je op je verjaardag zo'n heerlijke HEMA tompouce. Helemaal gratis!

  Vanaf 50 punten wordt het pas echt leuk, dan kun je namelijk een mooie korting gaan uitkiezen! Dit gaat middels kortingsvouchers welke maandelijks variëren. Het actuele aanbod vind je op de website van Hema of in de app.

  Dit weekend 15% korting!

  Alle kortingsjagers kunnen dit weekend hun slag slaan. Vrijdag 16 juni start de actie en deze loopt t/m zondag 18 juni. Aangezien de zon dit weekend vol op aanwezig zal zijn hebben we alvast wat nieuwe badmode voor je geselecteerd. Uiteraard schaf je deze ook met 15% korting aan!

  [producten1]


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie