/ Door

  Hello Adele!

  Het mag je niet ontgaan zijn dat Adele een nieuw album heeft uitgebracht. Met name het nummer Hello is de afgelopen tijd veel besproken. Mooie covers, leuke mix-ups met Lionel Richie en zelfs Ellen Degeneres heeft een parodie gemaakt. Naast een dijk van een stem en muziek om bij weg te dromen, kleed zij zich ook nog eens als een plaatje.

  Tijdens rode loper momenten gaat Adele het liefst gekleed in zwart. Echter bewijst ze met onderstaande Valentino jurk dat kleur haar prachtig staat. Deze vintage jurk is bedekt met kant en heeft een klassiek opstaand kraagje waarmee haar Britse roots duidelijk naar voren komen. Deze swing dress heeft een perfecte lijn en benadrukt de vormen van het lichaam op de juiste plaatsen. Onder deze prachtige jurk draagt zij pumps met bloemenmotief.

  Image title
  Jaloers op deze creatie? Bij ons vind je de mooiste jurken en heb je binnen enkele klikken een Adele look-a-like jurk gevonden met bijpassende schoenen. Blijft het natuurlijk aan jou om je zangkwaliteiten eens onder de loep te nemen…

  [producten1]  1 reactie op dit artikel
  • Noukie23 -
   I love Adele!!!! Ben onlangs naar haar concert geweest! Leuk stukje!