/ Door

    Goet foud; dé kersttruien van 2016!

    Binnenkort is het weer zo ver, kerst, de mooiste tijd van het jaar! De hele familie komt samen om te genieten van elkaar en het heerlijke eten. Dit alles in een prachtige kerst-proof outfit. De mooiste pakken, gouden cocktailjurken en feestelijke jumpsuits worden uit de kast getrokken tijdens de Kerstdagen. Maar wat nou als je het zat bent om je met kerst op te dirken en jij er lekker comfortabel bij wilt zitten? Dan is de kersttrui de ideale uitkomst. En dan het liefst zo fout mogelijk!



    In andere landen zijn foute kersttruien al veel langer een trend. Met name in Amerika is de kersttruien-gekte een ware hype. Nu zijn we in Nederland ook eindelijk om! Je kunt eigenlijk wel zeggen dat de regel is: hoe gekker hoe beter. Of je nu gaat voor een exemplaar met een crazy santa of een trui met geluid en lichtjes, niets is gek genoeg. Shop dus online een foute kersttrui en je bent ready to go. Wij van Kledingkopen.nl hebben voor dames én heren een top 8 foute kersttruien samengesteld. Welke past het beste bij jou?

    [producten1]
    [producten2]Op zoek naar meer kersttruien? Bekijk dan de hele collectie kersttruien voor dames.




    Mix & match

    De foute kersttrui is op veel manieren te combineren, het is maar net voor welke stijl je gaat. Dames kunnen de trui combineren met een zwarte skinny broek en een paar gave enkellaarsjes. Ga je liever voor een wat meer afgeklede look? Trek dan een blouse aan onder je kersttrui, zodat het kraagje er bovenuit komt. Met een leuke a-lijn rok en een paar goede high heels is je outfit helemaal af. Heren hebben bij het combineren van de kersttrui ook tal van mogelijkheden. Je kunt voor de nette look gaan door de kersttrui aan te trekken op een pantalon met nette schoenen. Meer in een casual bui? Ga dan voor een goede jeans met een paar comfortabele sneakers.

    Kun je geen genoeg krijgen van foute kersttruien? Bekijk dan het hele assortiment kersttruien voor mannen.


    2 reacties op dit artikel
    • Felice -
      Ik heb er een voor mijn vriend besteld. Hopelijk is die op tijd!
    • miss_xx -
      Ze blijven leuk!