/ Door

  Gemak dient de mens

  Met het grootste gemak bestel je tegenwoordig online alles wat je nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de boodschappen. Het wordt bijna een feestje om je dagelijkse benodigdheden te bestellen met de app van Albert Heijn, is ‘Everybody Appie’, wij wel! Zoek online naar de producten die jij nodig hebt en laat het bezorgen bij jouw thuis, een afhaalpunt of in je favoriete winkel. Dikke kleding catalogi van postorder bedrijven blijven stoffig en ongelezen in de hoek liggen, want met enkele online klikken heb jij je woonkamer in een handomdraai tot paskamer omgetoverd. Gemak dient de mens en dat is precies waar het in deze blog over gaat.
  Image titleVanuit de comfort van je eigen huis worden verloren uurtjes goed besteed aan het online vinden van die ene perfecte broek, jurk of paar schoenen. Vergeet lange wachtrijen voor paskamers en de drukte van de stad, sit back and relax, pak je laptop, iPad of mobieltje en stap in de wereld van online winkelen. De populariteit van shoppen naar kleding via internet groeit fors en dit is ook te merken aan de stijging in aantal webwinkels. Volgens cijfers van het CBS is het aantal webshops van 2007 tot 2015 maar liefst verzesvoudigt. Een kwart hiervan richt zich op de verkoop van kleding. Middels steeds kortere levertijden, het niet rekenen van verzendkosten en gratis retourneren indien een kledingstuk niet geheel naar wens is, maakt dat de drempel om online een bestelling te plaatsen steeds lager wordt. De service die hierin wordt geboden en de gebruiksvriendelijkheid van de site van  een webwinkel staan hierin centraal.

  Eén van deze kleding webshops is To Be Dressed. Dit is een webwinkel die handig heeft ingespeeld op de vraag om fysieke outlets zoals outlet Roermond en Bataviastad in Lelystad, een online leven te geven. To Be Dressed heeft dit gedaan in de vorm van een platform waarop winkeliers hun uitverkoopartikelen en restvoorraad kunnen aanbieden aan de online shoppers van Nederland. De kracht van een fysieke winkel blijft middels nieuwe collecties en winkeliers blijven niet onverhoopt achter met artikelen die zij niet meer kunnen verkopen in de winkel. Voor jou schept dit de mogelijkheid om via To Be Dressed altijd de nieuwste trends voor outletprijzen te kopen. Win-win dus voor alle partijen.

  Kijkend naar de webshop van To Be Dressed valt direct op dat deze webwinkel een passie heeft voor alles wat te maken heeft met het aanbieden van merkkleding- en schoenen in de sale. Voor heren, dames en kinderen laat deze overzichtelijke webwinkel je gemakkelijk shoppen tussen comfortabele Ugg schoenen in de sale en stoere G-Star kleding in de uitverkoop. Indien je op zoek bent naar nette Van Bommel schoenen, dan ben je ook hiervoor aan het juiste adres bij To Be Dressed.     

  Door het gebruik van handige buttons aan de bovenzijde van de website schakel je gemakkelijk tussen verschillende categorieën zoals; schoenen, tassen, sport en accessoires. Mocht je al helemaal weten wat voor soort en kleur chino, sneakers of sportjas je wenst, dan kun je gebruik maken van de filters aan de linkerzijde. Hiermee verkrijg je een snel en kloppend zoekresultaat.

  Het moge duidelijk zijn; online kleding kopen word je steeds makkelijker gemaakt door webshops zoals bovenstaand beschreven. Een online schoenen- en merkkleding outlet waar je elk moment van de dag, 24/7 kunt winkelen. Service, kwaliteit en lage prijzen voor topmerken noem je in één adem met To Be Dressed.

  Benieuwd naar het volledige assortiment van To Be Dressed? Klik dan hier!


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie