/ Door

  Gaastra Summer 2017

  Vanaf dag één is de zeilwereld de grootste inspiratiebron voor Gaastra. Sinds de oprichting van het merk door Douwe Gaastra in 1897, staan collecties met functionele,  fashionable kleding centraal. Het merk heeft internationale status verworven door keer op keer hoge kwaliteit en vakwerk te leveren. Niet alleen op het water, maar ook in de havens weet Gaastra functie en fashion moeiteloos in elkaar over te laten gaan. Deze zomer zie je de grens tussen sport- en vrijetijdskleding steeds meer vervagen. Kijk met ons mee naar de Gaastra collectie voor de zomer van 2017.

  Gaastra mode

  Sailmaker collectie

  Wanneer je het respect voor traditioneel vakmanschap en de liefde voor de zeilgeschiedenis met elkaar combineert, dan kom je uit bij de zeilcollectie van Gaastra. Deze zomer is de Sailmaker-collectie geïnspireerd op vroegere zeemanskleren van linnen of hennep en katoenen doeken. De nadruk ligt op hoogwaardige vintage looks met nautische en dierlijke prints. Je ziet niet alleen maritiem gestreepte items in deze collectie, maar ook dessins van golven, zeepaardjes en krabben. Zo krijg je ook een vleugje van de onderwaterwereld mee.

  [producten1]

  Sport Collectie

  De Gaastra Sport-collectie is dit jaar geïnspireerd op de Key West Race Week. Naast een populaire vakantiebestemming is Key West ook de locatie voor deze prestigieuze zeilwedstrijd. De zeilelite strijkt hier neer om te genieten van de meest hightech zeilen bij de kust van Florida. Het onderscheidende kenmerk van deze zeiljachten vormde een grote inspiratiebron voor de Sport-collectie. De items uit de collectie zijn gemakkelijk te combineren en laag over laag draagbaar, zodat de zeilers op alle omstandigheden voorbereid zijn. De functionele all-weather jassen maken de collectie compleet.

  Gaastra mode 2

  Fashion Trend - Athleisure

  Misschien heb je de term weleens voorbij horen komen: Athleisure. Een combinatie van Athletic en Leisure: sport en vrije tijd. De gezonde leefstijl is helemaal hot op dit moment, dus een combinatie van deze twee termen is niet zo vreemd. Fitness looks zijn steeds hipper en worden ook op kantoor gedragen. De Athleisure outfit is namelijk aan de ene kant functioneel en anderzijds fashionable en draagbaar. Dit sluit naadloos aan bij het motto van Gaastra:  “fashion follows function”.

  [producten2]

  Krijg jij ook geen genoeg van de Gaastra Summer 2017 collectie? Neem dan een kijkje bij alle items.  0 reacties op dit artikel