/ Door

Gaastra Summer 2017

Vanaf dag één is de zeilwereld de grootste inspiratiebron voor Gaastra. Sinds de oprichting van het merk door Douwe Gaastra in 1897 staan collecties met functionele fashionable kleding centraal. Het merk heeft internationale status verworven door keer op keer hoge kwaliteit en vakwerk te leveren. Niet alleen op het water, maar ook in de havens weet Gaastra functie en fashion moeiteloos samen te brengen. Deze zomer zie je de grens tussen sport- en vrijetijdskleding steeds meer vervagen. Kijk met ons mee naar de Gaastra collectie voor de zomer van 2017.

Gaastra

Sailmaker collectie

Combineer je het respect voor traditioneel vakmanschap en de liefde voor de zeil-geschiedenis, dan kom je uit bij zeilcollectie van Gaastra. Deze zomer wordt de Sailmaker Collectie geïnspireerd door vroegere zeemanskleren van linnen, hennep of katoenen doeken. De nadruk ligt op hoogwaardige vintage looks met nautische en dierlijke prints. Je ziet niet alleen maritiem gestreepte items in deze collectie, maar ook prints van golven, zeepaardjes en krabben. Zo krijg je ook een vleugje van de onderwaterwereld mee.


Sport Collectie

De Gaastra Sport Collectie is dit jaar geïnspireerd op de Key West Race Week. Naast een populaire vakantiebestemming, is Key West ook de locatie voor een driedaagse zeilwedstrijd. De zeil elite strijkt hier neer om te genieten van de meest high tech zeilen in de kust van Florida. Het onderscheidende kenmerk van deze zeiljachten vormde een grote inspiratiebron voor de Sport Collectie. De items uit de collectie zijn te combineren als laagjes zodat de zeilers op alle omstandigheden voorbereid zijn. De functionele all-weather jassen maken de collectie compleet.

Gaastra

Fashion Trend - Athleisure

Misschien heb je de term weleens voorbij horen komen: Athleisure. Een combinatie van Athletic en Leisure: sport en vrije tijd. De gezonde leefstijl is helemaal hot op dit moment, dus een combinatie van deze twee termen is niet zo vreemd. Fitness looks zijn steeds hipper, en worden ook op kantoor gedragen. De Athleisure look is namelijk aan de ene kant functioneel, en aan de andere kant fashionable en draagbaar. Dit sluit naadloos aan bij het Gaastra motto “Fashion follows function”.Krijg jij ook geen genoeg van de Gaastra Summer 2017 collectie? Neem dan een kijkje bij alle items.0 reacties op dit artikel
Plaats reactie