/ Door

    Eindeloos combineren met de blazer

    De damesblazer is een onmisbaar item in elke kledingkast. Het is een ontzettend veelzijdig kledingstuk, dat zich overal mee laat combineren. Of je nou voor chic, zakelijk of casual gaat; met de blazer kun je alle kanten op!
    Image title
    Met een blazer geef je een casual outfit heel makkelijk een chique touch. Een spijkerbroek met een simpel T-shirt kun je met een blazer transformeren tot een geschikte outfit voor bijvoorbeeld een avondje uit. Met een paar mooie hakken en wat leuke accessoires is je outfit helemaal af.

    Stoer
    Een stoere look creëer je door een blazer te combineren met bijvoorbeeld een boyfriend jeans. De combinatie van een baggy broek en een blazer - die juist de vorm van het lichaam volgt - maakt dit een verfrissende combinatie. Daaronder draag je leuke sneakers of biker boots om deze look compleet te maken.

    [producten1] Naar je werk
    Natuurlijk is een blazer ook zeer geschikt om naar je werk te dragen. Combineer je blazer met een taille rok of een nette zwarte broek en je hebt de perfecte outfit voor op kantoor. De finishing touch bestaat uit een paar simpele sieraden en leuke enkellaarsjes of pumps.

    [producten2] Maak je zomeroutfit winterproof
    Je kunt tevens je favoriete zomeroutfit herfst- of winterproof maken met een blazer. Heb je een jurkje dat te leuk is om maandenlang ongebruikt in de kast te laten hangen, of een mooie rok die je ook in de herfst wilt dragen? Voeg een panty en een blazer toe en je hebt een prima winteroutfit gecreëerd.

    [producten3]Shorts
    In de zomer kun je een blazer prima dragen op shorts. Een mooie witte blazer staat bijvoorbeeld erg goed boven een afgeknipte spijkerbroek. Maak het af met een hippe zonnebril en je kunt zo het terras op!

    [producten4] Wil je je garderobe ook uitbreiden met een mooie blazer? Bekijk hieronder onze favorieten of bekijk ons gehele overzicht blazers.


    0 reacties op dit artikel