/ Door

  Echte mannen dragen bombers!

  Jongens, heren, mannen opgelet, want de trend du jour is toch wel het bomberjack! De bomber heeft al een behoorlijke geschiedenis op zijn naam staan. Wij noemen de bombers in één adem met de Amerikaanse luchtmacht en marine, maar ook met de gabbercultuur. Al klinkt deze laatste natuurlijk een stuk minder stoer, toch hebben de bomberjacks halverwege de jaren ’90 een grote stempel gedrukt op het toenmalige straatbeeld.
  Image title
  De vraag die eigenlijk gelijk bij ons naar boven komt is, hoe dragen echte mannen hun bomberjacks? Voor sommige heren is dit een uitdaging, maar wij grijpen deze uitdaging, voor jou, met beide handen aan! Doordat er zoveel variatie is in bombers, laten deze zich goed combineren in verschillende kledingstijlen. Read and learn, gentleman!

  Bomberjacks in effen kleuren

  Met de bomberjackets in effen kleuren kun je eigenlijk alle kanten op. De old school groene bomberjacks zijn misschien wel de meest voorkomende jacks. Dé perfecte combinatie maak je met een Dsquared2 trui en een Daily Paper shirt. Om een knipoog te maken naar je gabbers in de jaren ’90 draag je natuurlijk Nike Air Max sneakers onder deze outfit. Ben je geen fan van de kleur groen? Bekijk het assortiment blauwe, grijze of bruine bombers!

  [producten1][producten2]

  Bombers met print

  Voor heren die wel houden van een printje, zijn er bomberjacks met aparte designs. Van bloemen- tot tijgerprint en van leger- tot panterprint, het is maar net hoe gek je het zelf wilt maken. Hoe combineer je deze bombers? Men neemt een zwart of denim overhemd, neemt daarbij een donkere skinny jeans en sneakers in één van de kleuren van je bomberjack. Klaar ben je om je te mengen met de rest van de echte mannen!

  [producten3][producten4]
  Voor meer bomber pret klik je hier voor het gehele assortiment!


  4 reacties op dit artikel
  • Mike Veenhoven -
   Heb alleen nog een bomber van 10 jaar terug :-). Ben wel toe aan een nieuwe! Bedankt voor de opties!
  • Kees Kwakel -
   Ik vind die bomerjackies met print wel heel tof! Dank voor de info
  • Amir -
   Ik zie een bomber van 200 en van 40 euro! Ga toch liever voor die van 40, meestal in dezelfde fabriek gemaakt...
  • Chris -
   Hele dikke bombers!