/ Door

De leukste leren jassen in de sale!

De wintersale is nog in volle gang; je ziet overal hoge kortingen en mooie prijsjes. Het is daarom erg moeilijk om je niet te laten gaan tijdens een middagje (online) shoppen… Zeker in de sale periode kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van de beste items voor de fijnste prijzen. Denk bijvoorbeeld eens aan leren jassen. Die kunnen soms anders uitvallen dan je in gedachten had. En wie vindt het nou leuk om een miskoop te doen die na één keer dragen al achterin de kast belandt? Juist, niemand! Daarom geven wij jou wat tips en tricks op het gebied van leren jassen zodat jij de bomen door het bos weer ziet en met een gerust hart kunt gaan shoppen!

Image title

Je kunt een leren jas kopen in echt leer of imitatieleer, het ligt er maar net aan wat jij zelf fijn vindt. Uiteraard verschillen de twee in een aantal kenmerken. Ben je op zoek naar een echte leren jas? Hou er dan rekening mee dat de jas mooier wordt naarmate je hem langer draagt. Dit is een eigenschap van echt leer en dit geldt niet alleen voor jassen, maar ook voor riemen, schoenen en andere leren items. De aankoop van een echte leren jas is een aardige investering, maar je kunt er wel jarenlang van genieten! Als jij liever een leren jas draagt van imitatieleer (ook wel kunstleder of skai genoemd) dan zijn er ook een aantal kenmerken waar je rekening mee kunt houden. Imitatieleer heeft het grote voordeel dat het geen vocht opneemt (wel zo fijn als je vaak de regen trotseert!). Daarnaast is het slim om uit te kijken met scherpe voorwerpen; imitatieleer beschadigt sneller dan echt leer en is daarom eerder aan vervanging toe.

Kortingen op leren jassen lopen tijdens de wintersale wel op tot 70%; dit betekent dat je op wat duurdere items zo een paar tientjes (of zelfs meer!) korting krijgt. Binnen de leren jassen vind je verschillende modellen met ieder een karakteristiek element. Stoer of chique, echt leer of imitatieleer, de keuze binnen leren jassen is echt enorm en geeft je veel mogelijkheden. Hieronder zie je per stijl de leukste leren jassen die nu te verkrijgen zijn in de sale.

Biker babe

Een stoere leren jas met gespen en ritsen, een paar gescheurde jeans, biker boots en een nonchalante coupe: dat is het recept voor de enige echte biker babes. Combineer deze outfit met een dikke coltrui om het koude winterweer tegen te gaan en je bent ready to go!

Echt leer


Imitatieleer


Image title

Chique chick

Ben jij meer van de leren jassen die een chique uitstraling hebben? Dan hebben we voor jou ook wat pareltjes in de sale gevonden. Een leren jas van suède is super classy en is ook nog eens verkrijgbaar in meerdere kleuren. Van rood tot bruin en zwart! Welke kleur past het beste bij jou?

Echt leer


Imitatieleer

Krijg je geen genoeg van deze mooie jassen? Check dan eens het volledige aanbod leren jassen in de sale!


0 reacties op dit artikel
Plaats reactie