/ Door

    De leukste coltruien voor dames en heren!

    Tijdens de koude dagen is er niets lekkerder dan wegkruipen in een warme trui. Oversized truien, wollen truien en sweaters om lekker in op de bank te chillen. Het is nu de hoogste tijd om je garderobe een seizoens make-over te geven en deze herfst –en winterproof te maken. Een tip van ons; een échte musthave voor komende seizoenen is de coltrui. Daarnaast durven wij te wedden dat de coltrui één van je favo kledingstukken wordt de komende tijd! Waarom? Omdat het niet alleen heerlijk warm is, maar je kunt er ook alle kanten mee op. Dit kledingstuk is niet alleen mega-populair bij ons, maar ook bij veel celebrities. De bekende videoclip van Drake- you used to call me on my cell phone, is het levende bewijs. Drake draagt hierin een grijze wollen coltrui en maakt hierin de vetste dans moves. In deze blog hebben we enkele leuke outfits bij elkaar gevonden en staan er hippe coltruien voor heren en dames op je te wachten!

    Image title

    Coltruien worden al honderden jaren gedragen. Al in de 15de eeuw waren er al coltruidragers, maar een echte doorbraak kwam pas in de 19de eeuw. In die tijd stond de coltrui symbool voor de afkeer tegen stropdassen. Zo’n gek idee nog niet, want coltruien staan ook hartstikke chique, mits je het juist combineert. Voor de heren hebben we onderstaand een paar hippe coltruien op een rijtje gezet. Ter inspiratie hebben we ook een outfit bedacht inclusief coltrui, zodat je alleen maar hoeft te kijken of je maat ertussen zit!

    De turtleneck combineren

    Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is de coltrui een gewild kledingstuk. Het is niet alleen sexy, sophisticated en heerlijk warm, maar ook kun je deze trui met bijna alles combineren. Voor zowel een normale schooldag als een chique diner, kan de coltrui gedragen worden. Voor de dames onder ons is een casual look al snel gemaakt met een wollen rode coltrui in combinatie met een zwarte a-lijn rok en zwarte overknee laarzen. Natuurlijk is het veel te koud om met die blote benen buiten rond te lopen, dus maak je outfit compleet met een panty of maillot. Voor een zakelijke touch, past een witte coltrui perfect onder een beige mantelpakje met plateau hakken. Met deze zachte kleuren straal je rust en klasse uit.

    Ook mannen kunnen de coltrui op meerdere manieren dragen. Ga je voor een stoere en stijlvolle look, maak dan de combinatie een blauwe coltrui, zwarte skinny jeans, met een opgerolde pijp tot net boven je enkels en een paar vette lage sneakers. Kies voor je sneakers de kleur blauw of zwart en draag als finishing touch een biker jacket. Dat ziet er pas hip uit!

    Eén ding is zeker, en dat is dat je in ieder geval niet rond hoeft te lopen met een koude nek. Het dragen van een coltrui zorgt ervoor dat je wederom een fashion statement gaat maken.


    1 reactie op dit artikel
    • Brian -
      Ik ga is opzoek of ik deze niet nog ergens in mijn kast heb liggen!