/ Door

  De hipste parka’s voor heren!

  Parka’s hier, parka’s daar, parka’s everywhere! Deze blog staat er bol van. Deze jas vraagt dit seizoen om weer uit het stoffige hoekje van je kast te worden gehaald. Een parka is een steeds terugkerend hot-item in modeland, welke ook deze herfst en winter zeker niet onopgemerkt mag blijven. Het maakt je niet alleen in een handomdraai een stoere bink, maar het houd je ook lekker warm. Win-win!  Met een jas als de parka zit je gegarandeerd goed en daarom hebben we een paar van deze hippe jassen voor jou op een rijtje gezet. Lees de blog en laat je inspireren!

  Image title

  Oorspronkelijk was de parka bedoeld om je te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Je kunt je voorstellen dat deze jassen dus goede weerstand bieden tegen invloeden van buitenaf. Waterafstotend, waterdicht en een warme voering als bescherming tegen de kou. Naast de bescherming tegen slechte weer, letten wij natuurlijk ook op het design. Eerlijk is eerlijk heren, in een parka zie je er best stoer uit en ook een stukje breder. Nog een reden om deze jas aan te schaffen! Voor een stoere look kun je kiezen voor een bruine parka of blauwe parka. Combineer deze jas met een paar toffe sneakers, een donkere jeans en mocht je jouw jas een beetje open dragen, een vette sweater! Een parka met een bontkraagje staat ook zeker niet verkeerd. Dit geeft net een extra touch aan je jas.

  Wij snappen dat het nog best lastig kan zijn om een goede jas te vinden. En al helemaal als er veel verschillende modellen én kleuren verkrijgbaar zijn. De parka is zo’n jas waar je maar niet uit kunt kiezen welke nou echt leuk staat. Dit doen ze namelijk allemaal! Zo heb je bijvoorbeeld de Fishtail parka. Bij dit model is de achterkant iets langer dan de voorkant. Ook zit er aan de onderkant een split, welke je dicht kunt snoeren. Een ander bekend model is de snorkel parka. Deze jas komt tot kniehoogte en heeft een aangehechte capuchon. Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar er zijn veel meer modellen te ontdekken. We geven je alvast een duwtje in de goede richting met de groene parka. Deze kleur is dé favoriet in modeland.

  Bekijk hier het gehele assortiment parka’s! Iets anders dan een parka? Vind hier het assortiment winterjassen.


  1 reactie op dit artikel
  • Patrick G -
   Vet!