/ Door

  De beste fitness outfits

  Het nieuwe jaar is alweer in volle gang, net als de goede voornemens die daarbij horen. Inmiddels zijn we een paar weken verder met sporten en geven wij je graag een update van de beste fitness outfits van dit moment. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er een aantal do’s en don’ts op het gebied van sportkleding. Ga je voor strak of juist los? Welk materiaal is prettig? En welke trends zijn er op dit moment? Lees in deze blog meer over de beste fitness outfits!

  Image title

  Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om je goed te voelen in je sportkleding. Ik denk dat niemand zich fijn voelt in een top of broek die afknelt of juist heel erg afzakt. Ga daarom voor sportkleding die aansluit op je lichaam. Dit kun je doen door de juiste maten te dragen en materialen te kiezen die prettig zijn om te dragen tijdens het sporten. Een stof die “ademt” is fijn om in te sporten en het zorgt voor de juiste vochtafvoer (wel zo prettig om niet in een kletsnat katoenen shirt te staan tijdens het fitnessen).

  Daarnaast is het aan jou hoe los of strak je jouw fitness outfit draagt. Dames kiezen vaak strakke sportleggings met mooie prints, waar mannen voor korte sportbroekjes of een sweatpants gaan. Sport-bh’s kunnen bij de dames niet ontbreken: voldoende steun is erg belangrijk én ze houden alles op zijn plek. Tegenwoordig vind je de leukste sportbh’s voor fijne prijzen, van merken als Nike tot Tommy Hilfiger. De heren gaan de laatste tijd meer voor comfortabele sportbroeken van onder andere Adidas Performance, Puma en Asics. Een trainingsbroek is ideaal om je spieren tijdens en na het sporten goed warm te houden.

  Image title

  Op dit moment blijft de opvallende print terugkomen bij de sportleggings voor dames. Maar trends binnen de fitness outfits komen en gaan. Ga daarom niet impulsief voor die nieuwe sportlegging met aparte print, maar kijk eerst of hij goed aansluit op je lichaam en of de stof fijn is om in te sporten. Bij de heren zien we veelal één kleur met een opvallend merk op de sportoutfits. Hierin is de keuze aan jou of je gaat voor rode, blauwe of groene sportshirts. Of speel het safe en ga voor vertrouwd zwart. 

  Wil je graag nog meer sportkleding zien? Check dan de sportkleding voor dames en de sportkleding voor heren.

  Vind jij het kijken naar sportkleding  ook zo fijn, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan helpen wij je graag een handje op weg. Het kan lastig zijn om te beginnen, daarom geven wij je deze tip: zoek op een fitnessschema. Met de schema's kan je eenvoudig aangeven wat jouw voorkeuren zijn en binnen no time kun je aan de slag met jouw eigen schema.

  Go for it!  1 reactie op dit artikel
  • Hilde10 -
   Nu nog de energie vinden om weer echt aan de bak te gaan! Wel leuke outfits!