/ Door

    Cocktailjurk 3x in de mix!

    Half november mogen wij ons alweer verheugen op december. Een maand waarin cadeaus en feestjes de hoofdrol spelen. Voor de ware fashionista’s een tijd om flink uit te pakken als het gaat om nieuwe kleding. Glitterjukjes, galajurken, kokerjurken en uiteraard de ultieme klassieker; cocktailjurken! Dat december ook bekend staat als koude maand met korte dagen en waarin de bankrekening de rode cijfers induikt, nemen wij voor lief bij het zien van het assortiment cocktailjurken voor dames.

    Image title

    Maak jij je entree in een cocktailjurk, dan ben je er in ieder geval zeker van dat alle ogen op jou gericht zijn. Een cocktailjurk laat je in een handomdraai chique en stijlvol aanschuiven bij het kerstdiner of swingen op een hippe party. Eén ding is zeker; een cocktailjurk mag jij komende feestdagen niet missen in je kledingkast. Het uitgebreide assortiment van Kledingkopen.nl kan ervoor zorgen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bieden hierin de oplossing! In deze blog vind je een plaatje van een cocktailjurk welke op drie verschillende manieren voor je is gestijld.

    Het maakt niet uit of je groot of klein bent, deze outfits met cocktailjurken hebben voor ieder wat wils. Wij snappen dat high heels niet voor iedereen ideaal zijn, dus in deze blog vind je ook een paar feestelijke enkellaarsjes. Daarnaast is het natuurlijk slim om je outfit aan te passen aan de gelegenheid. Zeker in de winter mag een warme jas niet ontbreken wanneer je de kou gaat trotseren. Kies tussen een imitatie bontjas, een wollen jas of juist een parka jas Het kan allemaal! Maak je outfit af met een paar mooie sieraden en je bent klaar om te shinen. Lees verder en laat je inspireren!

    Hou je ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Dan is onderstaande combi perfect voor jou. De high heels geven je net die extra centimeters in lengte. De clutch mag bij deze outfit niet ontbreken, je wilt natuurlijk wel al je belangrijke spullen bij je kunnen houden. Voor een extra feestelijke finishing touch, raden wij de sieraden van Swarovski aan.

    [producten1]
    Tijdens het kerstdiner met je (schoon)ouders is een wat minder gewaagde optie een verstandige keuze. Dit cocktailjurkje kun je perfect combineren met een paar hippe enkellaarsjes met studs of riempjes. En na het kerstdiner uitbuiken is in deze outfit geen drama; deze cocktailjurk is namelijk stylish én comfortabel! Dus trek je zwarte of witte oversized vest aan en kruip lekker op de bank met een warme kop chocomel.

    [producten2]
    Dat je een cocktailjurk kunt dragen als classy jurk én als party dress moge duidelijk zijn, maar was je al bekent met de cocktailjurk als waar fashion item? Laat de modejunk in jezelf los en combineer je cocktailjurk met een hippe imitatie bontjas en voor een extra glamorouze look maak je het geheel af met een hoed en enkellaarsjes met hak.

    [producten3]Image title

    Nog niet gevonden wat je zocht? Onderstaand vind je nog eens acht van onze favoriete cocktailjurken!

    [producten5][producten4]
    Klik hier voor het gehele assortiment jurken.


    2 reacties op dit artikel
    • Sasha Veen -
      Leuke combinaties!
    • xx_Marrit_xx -
      Die Little Mistress jurk is echt ge-wel-dig!