/ Door

  Clarks Originals; die móet ik hebben!

  Schoenen welke hip zijn én lekker lopen, zijn bij uitstek de Clarks Originals! Met deze modieuze stappers maak je zeker weten een statement. Clarks Originials zijn schoenen die je letterlijk met alles kunt combineren. Geen wonder dat Clarks dé schoenen zijn welke onwijs populair zijn en waarvan je minstens één paar in je schoenenkast moet hebben!

  Clarks schoenen

  We zijn de twee broers, James en Cyrus Clarks meer dan dankbaar voor deze uitvinding, welke al bijna meer dan 200 jaar een ware eye-catcher is. Hoogwaardige kwaliteit, vernieuwde ontwerpen, draagcomfort en innovatie zijn de bouwstenen voor de schoenen binnen dit moderne merk. Kenmerkend zijn de verfijnde details en de perfecte pasvorm. De flexibele zolen maken dat de schoen goed meebeweegt met elke pas die je maakt. Lopen op Clarks is net als lopen op wolken, iedereen zou dat toch wel willen?!

  Clarks Originals mix and match!

  De Clarks Originals zijn ontzettend populair en zijn niet te vermijden in het straatbeeld. Clarks Originals kun je onderverdelen in 3 verschillende modellen. Zo heb je de tijdloze Desert boots, Trigenic en de Wallabees.

  De Desert boot is een model waarvan de achterkant een beetje schuin staat. Dit model heeft verschillende kleuren waardoor je lekker kunt gaan mixen en matchen. Voor de fashionista’s onder ons kun je de Desert Boot zowel combineren met jurkjes en rokjes als met een jeans. Een echte winterse look is gauw gemaakt met één van je favoriete jeans in combinatie met een warme grijze gebreide trui en je Desert boots in de kleuren zwart of grijs.
  Voor de mannen onder ons die weten hoe zij die ogen op zich gericht kunnen krijgen, is de Desert Boot een goede lokaas. Een beige chino broek laat zich goed combineren met een witte overhemd en een bruine pullover, een mooi horloge als accessoire en als finishing touch haal je die Clarks tevoorschijn. Stunning!

  De Trigenic heeft een stoerdere uitstraling en een uniek ontwerp. Het is ontworpen in een mocassin-stijl. De zool bestaat uit drie delen voor de flexibele touch en de totale bewegingsvrijheid welke het met zich meebrengt. Daarnaast zijn deze modellen verkrijgbaar in een laag –en hoog model. De trigenic laat zich mooi combineren met een jeans en stoere sweater. Maak je outfit compleet met een parka en je bent klaar om te gaan!
  Hoe zou jij dit model combineren?

  Wallabees, een aparte naam welke goed past bij deze wereldwijde iconische klassieker. Bij dit model ligt de nadruk op de beroemde crêpe zool. Net zoals de Trigenics, is dit model ontworpen in een mocassin-stijl. Daarnaast zijn de Wallabees er in een laag- en hoog model.    De juiste maat

  Niets is vervelender dan schoenen dragen welke veel te groot zijn dat je er bijna in verdwaald of schoenen waarin je tenen krom komen te staan door gebrek aan ruimte. Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest om optimaal gebruik te maken van de draagcomfort welke Clarks aanbiedt.

  Niet iedereen heeft een standaard maat. Dat weet Clarks maar als te goed, want ze bieden ook halve maten aan. Bij sommige modellen kun je gemakkelijk je eigen maat dragen. Maar vaak genoeg zit een halve maat kleiner, beter. Let wel op het type model en de stof waar de schoen van is gemaakt. Een schoen welke is gemaakt van lak leer zal waarschijnlijk strakker zitten dan een schoen van zacht suède. Daarnaast is leer een natuurlijk materiaal die zich na enige tijd vormt naar je voet. Houd er ook rekening mee dat de schoenen eerst even uitgelopen moeten worden.

  Verzorging

  Clarks zijn van een stof gemaakt welke je goed moet onderhouden. Eén tip van ons; spuit je Clarks in voordat je ze voor het eerst aandoet. Zo hebben die regendruppels geen schijn van kans! 
  Schoenen worden nou eenmaal vies. Hoe voorzichtig je ook mag zijn. Een ongelukje schuilt immers in een klein hoekje. Heb je een vlekje, krasje of slijtplekje? Gebruik schoensmeer in dezelfde kleur als je Clarks om het weg te werken. Bij vochtigheid van je schoen, laat je het rustig drogen. Let er wel op dat je je schoenen niet te dicht op een warmtebron houdt.


  0 reacties op dit artikel