/ Door

  Tot 30% paaskorting bij de Bijenkorf!

  Denk je aan Pasen dan denk je vast aan een uitgebreid paasontbijt, die heerlijke chocolade eitjes en natuurlijk een fijne vrije maandag waarop je lekker kunt uitslapen! Maar Pasen kan ook in één adem worden genoemd met het voorjaar. Misschien wel het fijnste seizoen van het jaar! De dagen worden langer, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de temperaturen lopen op. Hoog tijd dus om je garderobe lenteklaar te maken! En waar kan dit beter dan bij de Bijenkorf?

  Bijenkorf Paasvoordeel

  Van 12 t/m 17 april kun je in de webshop van de Bijenkorf terecht voor een vrolijk paasvoordeel. Duizenden artikelen van diverse topmerken kun je met maar liefst 30% korting scoren! Daar worden we inderdaad vrolijk van! Deze korting is geldig op bijna alle dames, heren- en kindermode. Maar ook ondergoed, schoenen en sportkleding kunnen met mooie kortingen aan je winkelwagen worden toegevoegd. 

  Om je niet te laten verdwalen in al die korting, hebben wij de leukste damestassen en sieraden voor jou geselecteerd. Ook voor alle heren hebben wij de beste deals in horloges en boxershorts samengesteld. Bekijk ze hieronder!

  [producten1]
  [producten2]
  [producten3]
  [producten4]

  Nog meer korting? Klik hier voor alle paaskorting bij de Bijenkorf! 


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • 72_Linda -
   Handig!