/ Door

  Beachwear trends: Protest style!

  Nu de zomer steeds meer in zicht komt, wordt het toch echt tijd om je eraan te wagen: beachwear shopping! Ruim een maand geleden hebben we je al wat meer verteld over de badmodetrends voor aankomend seizoen. En weet je wat nu zo fijn is? We hebben een merk gevonden dat met je meedenkt en perfect inspeelt op deze beachwear trends: Protest!

  Protest Beachwear

  Zie jij door de bomen het bos niet meer als het aankomt op trends binnen badmode? Wij kunnen het je niet kwalijk nemen! Daarom vertellen we je in deze blog meer over drie trends die zeker de moeite waard zijn om te bekijken (en kopen!). Onder andere tropische prints, ethnic stripes en chevron komen aan bod: we laten je de beachwear-musthaves van Protest zien voor deze zomer.

  Tropical flowers

  Voor wie zich al helemaal in de tropische sferen wil wanen zonder daadwerkelijk op een prachtig resort te liggen, hebben wij een tip: tropische bloemen op je bikini of badpak! Draag bijvoorbeeld een bandeaubikini uit de Protest Mix & Match serie met een kleurrijke bloemenprint en combineer deze met één van de bikini. De tropical flower bikini tops kun je met vrijwel iedere boezemgrootte dragen; triangelbikini’s, wrap bikini’s, bandeaubikini’s en beugelbikini’s maken onderdeel uit van de collectie. Ideaal voor deze zomer!

  AudleyJoEdmee

  Ethnic stripes

  Zijn bloemen niet helemaal jouw ding en ga je liever voor een bikini met een stoere touch? Dan is de ethnic stripe de perfecte match voor jou. Het fijne van deze trends is dat de combinatie van zowel stoer en sexy in deze prints samenkomen. Ook bij de ethnic stripes geldt dat je ze in de hele collectie ziet terugkomen. Een kleine tip: de Mix & Match tool van Protest helpt je een handje bij het uitzoeken van jouw perfecte bikini. Vul je maten en in ga aan de slag met mixen en matchen!

  SuperbirdTyraBibi

  CabelCashAndi

  Chevron

  Een sterke trend die niet van plan is om de beachwear items te verlaten, is chevron. Nu denk je misschien, chevron, wat is dat? Maar zodra je deze print ziet weet je precies waar we het over hebben. Een stylish zigzagpatroon dat zowel vrolijk en speels als classy en sexy gedragen kan worden. Ook bij deze trend zijn veel uitvoeringen van de bikinitops terug te vinden: triangel, halter, push-up én bandeau. Ideaal om eens mee af te wisselen!

  RadiantLilianaNanna

  LoveallEsmeraldaSwitch

  Krijg je geen genoeg van de badmode van Protest? Bekijk dan de hele collectie hier!


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Bridget_Q -
   Mooi die chevron collectie!