/ Door

    Chi Chi London; een feest voor het oog!

    Chi Chi London is geen ander woord voor het Brexit verhaal en doet misschien niet bij elke dame gelijk een belletje rinkelen. Chi Chi London is een Engels merk dat je moét kennen indien je op zoek bent naar die ene perfecte jurk of rok voor een speciale gelegenheid. Binnen dit merk verdwaal je tussen de cocktail-, gala- en avondjurken. Wij vinden dat dit merk eigenlijk veel te leuk is om alleen bij feestelijke hoogtepunten uit de kast te halen en daarom zijn wij ook zo blij bij het zien van het assortiment rokken. De rokken hebben dezelfde stijlvolle ontwerpen als de jurken, echter kun je deze rokken natuurlijk zelf zo chique of casual dragen als je wilt.

    Image title

    Chi Chi London is geïnspireerd op de jonge fashionista’s van deze tijd. Dit merk pikt de trends zo van de catwalk en zorgt dat jij voor een betaalbare prijs net zo kunt flaneren als een Cara Delevingne, Romee Strijd of het aanstormende model Joyce Bergvoet. Chi Chi London kenmerkt zich door de unieke en levendige designs welke te vinden zijn in de prints of pasvorm van de jurken en rokken. Het hele proces van ontwerpen wordt in huis gedaan binnen Chi Chi London, dit zorgt voor een exclusieve collectie. Kortom; Chi Chi London helpt je uit de brand als je er fabulous uit wilt zien tegen een mooie prijs. Wij zijn in ieder geval groot fan en omdat het gezegde nog steeds luidt ‘sharing is caring’ willen wij je graag voorstellen aan enkele van onze favoriete jurken, maar ook hebben we enkele casual combinaties bedacht met de prachtige rokken.

    Chi Chi London galajurken

    Is het tijd voor een chique aangelegenheid en wordt er in de uitnodiging gevraagd om een galajurk te dragen, dan kan dit weleens voor stress zorgen. Hoelang is de perfecte galajurk en welke kleur kan ik wanneer het beste dragen? Enkele tips and tricks die handig zijn bij de aanschaf van een galajurk; stem de kleur van je galajurk af op het seizoen. Ga in de zomer voor een fris kleurtje zoals wit, geel of roze en houdt het in de winter donkerker en kies voor een paarse, zwarte of bruine galajurk. Een galajurk draag je tijdens formele gelegenheden, dient altijd uit één stuk te bestaan en vallen tot de grond. De galajurken van Chi Chi London zijn verkrijgbaar in heldere kleuren, maar ook vind je zachte pasteltinten. Veel voorkomend in het ontwerp van de galajurken van Chi Chi London is het strakke lijfje welke veelal is gedecoreerd met kant. De rok valt daarentegen iets wijder en valt, zoals het hoort bij een galajurk, tot de grond.  

    [producten1][producten2]

    Chi Chi London cocktailjurken

    Je cocktailjurk mag uit haar kledinghoes zodra je weet dat het gaat om een uitnodiging voor een minder formeel feestje. De cocktailjurk is korter dan een galajurk en valt net boven of net onder de knie. Ook bij de cocktailjurk geldt dat het seizoen bepaalt welke kleur je draagt en dat je jurk uit één geheel moet bestaan. Wat direct opvalt binnen de collectie cocktailjurken van Chi Chi London zijn de mooie designs. Zo staan bloemen centraal en of het nu gaat over een woest boeket of een enkele roos, Chi Chi London laat zien dat prints en cocktailjurken ontzettend goed samen gaan. Mocht je liever een effen cocktailjurk wensen, dan is ook dit geen enkel probleem.

    [producten3][producten4]

    Chi Chi London rokken

    De rokken van Chi Chi London maken het je wel heel erg moeilijk om niet elke dag hetzelfde aan te trekken. Mooi vallende stoffen laten je direct übervrouwelijk voelen en kun je, in de juiste combinatie, zowel tijdens een belangrijk feest dragen als tijdens een dagje weg met vriendinnen. Ideaal dus om in je kledingkast te hebben!

    [producten5]Ook zo benieuwd naar de volledige collectie van Chi Chi London?


    3 reacties op dit artikel
    • DUIFJExx -
      Sowieso echt een toppertje dit
    • Sylvana -
      Ik mag voorlopig geen kleding meer kopen van mezelf, maar dit merk is wel heel mooi!
    • Madelief -
      Dit is precies wat ik zoek voor de bruiloft van mijn broer. Thanks Kledingkopen!