/ Door

  Flaneren in de zomerjurken van 2016!

  Qua zomerjurkjes wordt het een bijzonder mooie zomer, wij denken zelfs; fantastisch! De trends die wij hebben gespot tussen verschillende zomerjurken lopen behoorlijk uiteen, dit betekent niet alleen dat er voor iedere dame een geschikte zomerjurk is te shoppen, ook kun je afwisselen tussen verschillende stijlen. Van uber vrouwelijk met een romantisch tintje tot strak geplooid of fijn gestreept.
  Image titleMet deze informatie ben je er natuurlijk nog niet, want wat wordt er verstaan onder uber vrouwelijk of geplooid? Met 8 mooie voorbeelden per trend loodsen wij jou door de jungle van zomerjurken. Read, learn and wear!

  Très lady like

  In onze blog ‘Tijd voor jurkjes’ is het al eens genoemd, maar zachte pasteltinten kun je deze zomer gewoon door blijven dragen. Met name blauw en roze voeren hierin de boventoon. Echter een écht romantische zomeravond beleef je in jurken met weelderige bloemenprint. Hoe jij hiermee de bloemetjes buiten zet maakt niet uit. Een bloemenprint in de vorm van een volle bos rozen tot een enkele klaproos, alles mag. Zin in nog meer romantiek? Probeer ook eens de jurkjes welke zijn afgewerkt met kant. Voor een extra vrouwelijke touch kun je de deze jurken het beste dragen met hoog gehakte sandalen of sleehakken.

  [producten3][producten1]

  Gestreept en geplooid

  Streepjes hebben deze zomer nog steeds een streepje voor. En hoe! Een lange klassieke jurk met verticale strepen maken je optisch langer en staan ook zomers in een korte variant. Tevens zie je veel maxi jurken met een horizontale streep in combinatie met een spijkerjasje en lage sneakers. Naast de trend van streepjes, mogen we ook zeker de plooijurken niet vergeten. Voor dames met een fijne bouw is een jurk met smalle plooitjes het meest geschikt. Voor dames die iets forser zijn, is het raadzaam om een plooijurkje te dragen met een bredere plooi. Het fijne van deze zomerse trend is dat de verticale lijnen je slanker doen lijken. Maak deze look compleet met comfortabele instappers of platte sandalen.

  [producten2][producten4]


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Jet -
   Super leuke jurkjes en goeie tips, dankjewel!!