/ Door

    8x populaire kleding webshops voor dames!

    Vandaag de dag is het aanbod kleding webshops gigantisch en nog steeds groeiend. Webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond en maken onze wereld een stukje makkelijker. De snelheid waarmee je door producten klikt, de levertijd welke steeds korter wordt en het enorme aanbod, maken de stap om online kleding, schoenen of accessoires te kopen steeds kleiner. Met zo’n groot aanbod kan het best lastig zijn om de leukste webshops eruit te pikken. Waar vind je bijvoorbeeld de mooiste enkellaarzen? Hoe kom je terecht bij een ruime collectie ‘little black dresses’? En welke webshop heeft het grootste aanbod sneakers?

    Image title

    De online jungle van mode kan soms wat overweldigend voelen en dit is precies waar wij van Kledingkopen.nl jou te hulp schieten. Onderstaand vind je een overzicht van onze top acht favoriete webshops. Het enige wat jij hoeft te doen is bedenken wat je nodig hebt en daarna kun je je compleet uitleven binnen één van deze shops! 3,2,1… Shoppen maar!

    Boohoo.com
    Van kanten chokers tot stoere zwarte enkelboots en toffe spijkerjassen, bij Boohoo.com vind je voor ieder wat wils. Met de feestdagen in zicht is het heerlijk om de website af te struinen naar de leukste feestjurken. Shop je bij Boohoo.com, dan vind je binnen no time een outfit die je een zelfverzekerd gevoel geeft. Deze oorspronkelijk Engelse webwinkel creëert items met edgy designs, voor mooie prijsjes. Ben je er nog niet over uit wat jouw ultieme party dress is? Onder het kopje 'Inspire me' vind je de mooiste outfit inspiratie!

    DefShop
    Voor de stoere dames onder ons heeft DefShop het perfecte aanbod. In de webshop scoor je de nieuwste sneakers en de vetste streetwear van dit moment. De collecties zijn geïnspireerd op urban classics en bevatten allemaal die stoere look & feel. Naast de grote merken, Jordan, Adidas en Nike, heeft DefShop een aantal eigen merken die zeker het bekijken waard zijn. DefShop is je redder in nood als je even niet meer weet wat je uit de kast moet trekken. Ze geven je inspiratie voor op het gebied van trends, seizoenen of gelegenheden. Zo kan elke stoere dame fashionable de deur uit gaan!

    Aboutyou
    Bij de webshop van Aboutyou kun je eindeloos blijven shoppen. Misschien ken je deze webshop wel van de vele reclames op radio en tv. De van oorsprong Duitse organisatie heeft als missie het shoppen voor modebewuste vrouwen inspirerend en persoonlijk te maken. Niet alleen in de naam, maar ook in de mode sta jij centraal. It’s all about you!

    Hunkemöller
    Heb jij ook weleens het idee dat jij je lekkerder voelt wanneer jij een mooie lingerie set aan hebt? Dit kan heel goed kloppen, lingerie geeft je namelijk een extra boost! Een mooie set laat jou je zelfverzekerd en sexy voelen zonder dat iemand anders meteen ziet hoe dat komt. Ons topmodel Doutzen Kroes siert de nieuwste campagne van Hunkemöller met prachtige bh's en de mooiste kanten strings. Wil jij je net zo voelen als Doutzen? Kijk dan snel tussen het grote assortiment in de webshop van Hunkemöller.

    Image title
    River Island

    River Island onderscheidt zich van andere merken door het gebruik van unieke accenten. In alle winkels én in de webshop zie je prachtige items met een finishing touch waar goed over nagedacht is. River Island gebruikt materialen die niet direct voor de hand liggen. In de limited edition collectie, die op dit moment online staat, vind je bijvoorbeeld prachtige blazers die volledig uit pailletjes bestaan. Het fijne van de webshop is dat alle prijzen aangenaam zijn. Dit maakt dat de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit precies kloppen. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je favoriete items.

    Scotch & Soda

    Scotch & Soda laat zien dat kunst niet saai hoeft te zijn. Vanuit de Keizersgracht in Amsterdam ontwerpt het designteam collecties geïnspireerd door kunst en echte klassiekers. Zelf geven ze aan echte reizigers, ontdekkers en verzamelaars te zijn. Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. In elke collectie wordt gebruik gemaakt van deze inspiratie door bijzondere designs en stoffen met elkaar te combineren. Beleef samen met Scotch & Soda één van deze reizen en bekijk het uitgebreide assortiment!

    Sissy-Boy
    Sissy-Boy staat bekend om hun prachtige winkels waarin niet alleen hun collectie, maar ook het interieur centraal staat. Er ligt een grote focus op mode in combinatie met wonen, leven en werken. Dit zie je ook terug op de webshop van Sissy-Boy. In het lookbook worden de mooiste items verwerkt tot één geheel. Of je nu op zoek bent naar nieuwe items voor jouw kledingkast, voor die van je partner of je kids, in de webshop zie je allerlei gave combinaties voorbijkomen. Doe daarnaast wooninspiratie op en maak jouw woonkamer net zo fashionable als je outfit van Sissy-Boy.

    Image title
    Ben je benieuwd naar de rest van het webshop aanbod op Kledingkopen.nl? Klik dan hier!


    2 reacties op dit artikel
    • Brit -
      Kennen jullie de webshop NA-KD. Ook een aanrader!
    • XX_Vienna -
      Forever21 blijft toch wel mijn favoriet. Top trends is kost niet zoveel. Ideaal als je net zoals mij nog student bent!