/ Door

  8x jeans shorts voor mannen!

  We kunnen er lang of kort over zijn, maar de jeans short is en blijft een all time favourite. Denim heeft de unieke eigenschap om alleen maar mooier te worden naarmate je het langer draagt. Ideaal dus voor heren die niet houden van winkel in, winkel uit. Koop een denim short en je weet dat je de komende tijd geramd zit. Daarnaast is denim ook behoorlijk sterk en maakt het dus niet uit of jij een festivalletje pakt, een romantische wandeling met je vriendin of met vrienden gaat klussen. Op je jeans short kun je rekenen! Enig nadeel dat wij hebben kunnen ontdekken is dat het je geskipte leg days niet verhuld.

  Image title

  Deze shorts zijn natuurlijk de kleine broertjes van je alledaagse jeans. Dit maakt deze zomerse variant juist zo interessant. Alles wat je op een gewone jeans draagt, kun je dus ook dragen op een jeans short. Scheelt jou weer tijd, tijd die jij beter kunt besteden met een biertje in het park. Mocht je toch een beetje extra advies willen hebben over hoe je het beste je jeans short kun dragen, vind je onderstaand enkele tips and tricks. Van ons voor jou!

  Denim shorts en tees
  Er is niets mis mee om je favoriete T-shirt ook te dragen boven je jeans short. Klinkt misschien een beetje old school, maar de Levis T-shirts voor mannen zijn weer helemaal terug. Hou je meer van een toffe print met geometrische vormen? Geen enkel probleem! Qua T-shirts, prints en teksten kan het dit seizoen namelijk niet gek genoeg.

  Jeans shorts en denim
  Je denkt misschien denim op denim? Ja! Een absolute aanrader is de combinatie jeans short met een denim overhemd. Geeft je een ruige uitstraling, maar direct geeft het overhemd je een sophisticated look. Wat je uit wilt stralen met deze outfit ligt ook aan welke schoenen jij eronder draagt. Kies je voor witte mocassins of blauwe lage sneakers? Beide paar schoenen geven een totaal andere vibe aan je outfit.

  Verticaal, horizontaal of diagonaal?
  Of jij je streepjes horizontaal, verticaal of diagonaal draagt maakt niet uit, als je ze maar draagt! Streepjes zijn dé trend van het moment en laten ze nou ook nog eens dol zijn op alles wat met jeans te maken heeft. Draag dus boven je jeans short gestreepte truien, T-shirts of overhemden. Voor een ware sailor look is het leuk om je outfit af te maken met rode of blauwe Toms Espadrilles.

  Jeans short op chique
  Wij begrijpen heel goed dat je je favoriete jeans short het liefst niet uit doet, maar soms zijn er van die gelegenheden waar je er niet onder uit komt. Wij hebben de oplossing! Combineer een diep indigoblauwe jeans short met een net wit of lichtblauw overhemd. Draag daaronder nette schoenen en je bent klaar om handen te schudden!

  [producten4] Meer inspiratie nodig? Vind hier alle jeans shorts voor heren!


  2 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Bas -
   Ik zie overal laatste tijd die levi's t-shirt. Moet ik er ook aan geloven? ;-)
  • Mike_21 -
   Vette broekjes!