/ Door

    4x off shoulder tops combineren!

    In de jaren ’50 schitterde Brigitte Bardot al in een off shoulder top en stond menig man en vrouw jaloersmakend te kijken naar haar prachtige schouderpartij. Als er iemand in die jaren verstand had van mode dan was het Brigitte wel. Niet voor niets was zij in die tijd een baanbrekend fotomodel, actrice en zangeres. Dat dit topje veel teweeg heeft gebracht en is blijven hangen in de achterhoofden van een behoorlijk aantal designers blijkt uit het feit dat we Olivia Newton-John er in zagen stralen in de film Grease. John Travolta kan zijn ogen niet van Sandy afhouden en dat snappen wij maar al te goed. Stiekem dromen wij namelijk nog steeds weg bij het zien van haar zwarte off shoulder top, strakke zwarte legging en rode muiltjes en kunnen we alleen nog maar denken ‘you’re the outfit that I want oe oe oee’.

    Image title

    Anno 2016 mogen de off shoulder tops weer uit de kast gehaald worden. Eigenlijk vrij logisch want deze tops zijn uitermate geschikt voor de lente- en zomermaanden vanwege de luchtige schouders. De off shoulder top benadrukt de lijnen van je hals en sleutelbeen, wat je direct een tikkeltje sexappeal geeft en je vrouwelijk doet laten voelen. Daarnaast zijn deze tops makkelijk te combineren in verschillende kledingstijlen. Onderstaand tref je vier off shoulder combinaties waarvan wij zeker weten dat jij je schouders er niet voor ophaalt!

    Off shoulder top en flare jeans

    De combinatie off shoulder top en flare jeans is er eentje om nooit te vergeten. De flare jeans, ookwel bootcut jeans genoemd, brengt je stiekem terug naar de vervlogen jaren ’70. Helemaal hip en laat zich uitstekend lenen om gecombineerd te worden met een off shoulder top. Draag hieronder sandalen met een plateauhak en je outfit is compleet. Niet alleen geven deze sandalen je direct meer lengte ook geeft de dikke zool je meer ondersteuning.

    [producten1]

    Off shoulder top en shorts

    Voor de hele warme dagen biedt een off shoulder top alleen, niet genoeg verkoeling. Hoe kun je dan het beste je top combineren? Juist, met een fijne jeans short. Deze zomer mag je je benen laten zien en zoals men al geruime tijd zegt ‘less is more’. Het ligt natuurlijk een beetje aan je short, maar een witte off shoulder top is er zeker eentje om in je kledingkast te hebben. Wit is een ideale combi maker met andere kleuren.

    [producten2]

    Off shoulder tops en a-lijn rokken

    Hand in hand gaan de off shoulders tops en rokken. Deze combinatie maakt je outfit nog vrouwelijker indien je kiest voor een a-lijn rok. De pasvorm van de a-lijn rok laat je taille smaller lijken en indien je kiest voor een lengte van net boven je knie lijken je benen langer. Een behoorlijke win-win situatie dus!

    [producten3]

    Off shoulder en maxi rokken

    Heb je zin om je outfit een boohoo chique touch te geven? Combineer de mega hippe maxi rok met een off shoulder top. Indien je het geheel afmaakt met een hoed en subtiel schoudertasje heb je ook direct een leuk festival outfit! 

    [producten4] Zin in meer off shoulder tops? Bekijk snel het gehele assortiment off shoulder tops!


    3 reacties op dit artikel
    • Canan Burcu -
      Bedankt weer voor de tips!
    • Dorientje -
      Hebben hebben hebben super leuke trend #needit #wantit!
    • Lauren -
      Ik heb al een paar off shoulder tops, maar er is altijd ruimte voor meer (L)