/ Door

  3x must-follow Instagram fashionista’s!

  Ik denk dat elke dame weleens een poging heeft gewaagd om het te schoppen tot ware Instagram influencer, vaak met alle gevolgen van dien. Vertel eens eerlijk; hoelang heb jij boven je bakje granola gehangen om dat ene perfecte plaatje te schieten? Of per ongeluk je eten koud laten worden in dat dure restaurant, omdat je taak als influencer toch echt voor het opeten van dat mooi opgemaakte bord ging? Ook ik herken mijzelf in bovenstaand, maar door een gebrek aan geduld is mijn Instagram droom als snel in duigen gevallen. Daarnaast zijn slechts enkele van ons gezegend met het fotografisch inzicht om honderden mensen een hartje te doen laten geven op een foto. Mocht jij jouw eigen Instagram ook aan de wilgen hebben gehangen dan hebben we altijd de foto’s nog of niet…

  Desalniettemin blijft het natuurlijk wel heel leuk om the queen bee’s van Instagram op het gebied van fashion te blijven volgen. Retro badpakken in een lichtblauwe zee en drijvend op een roze flamingo, wapperende designer jurken tussen de cactussen en sexy slipdresses in de straten van New York, is dagelijkse kost. Lijkt het alsof deze outfits buiten jouw bereik vallen? Onderstaand vind je drie van mijn favoriete Instagram fashionista’s inclusief een look-a-like outfit!

  Natalie Joos @jxxsy

  Image title

  Het bekijken van de foto’s van de Belgische schrijfster, fotografe en stijllist Natalie Joos geeft je automatisch een glimlach op je gezicht. Verwacht een regenboog aan kleuren, vintage kledingstukken en grappige foto’s van Natalie. Krijg je geen genoeg van al dit moois? Shop binnen haar eigen merk Tales of Endearment via www.talesofendearment.com en hul je in een vleugje vervlogen tijd.


  Gizele Oliveira @giizeleoliveira

  Image title

  Deze dame heeft het eigenlijk allemaal; Braziliaans bloed, een modellen contract en reist de hele wereld over. De ideale combinatie voor een must-follow profiel! Reis met Gizele mee van London naar Parijs en van Milaan naar LA en laat je inspireren door haar schoonheid en top keuzes in fashion!


  Charlotte Groeneveld @thefashionguitar

  Image title

  Van Nederlandse bodem brengt deze dame je prachtige fashion foto’s. Tevens kijk je mee in haar leven als moeder van twee jonge kinderen. Naast dat Charlotte eruit ziet om door een ringetje te halen, lijken ook haar kinderen net uit een fotoshoot te stappen. Leuk dus voor jezelf, maar ook voor enkele fashion ideetjes voor jouw kroost.


  2 reacties op dit artikel
  • Tess P. -
   Weet iemand waar de gekleurde jurk van Charlotte te koop is?
  • Francien -
   Wow Gizele is echt een beauty en kende ik nog helemaal niet. Ik ben dan!