/ Door

    3 manieren om een bermuda te dragen!

    Het is zomer en dit betekent dat de benenwagen uit de lange broek mag worden gehaald. Waarin kan dat beter dan een fijne bermuda broek? Bermuda broek klinkt misschien minder hip dan dat het is. Tijd dus om de bermuda voor dames in het zonnetje te zetten. Allereerst omdat je er ontzettend leuke combinaties mee kunt maken en echt niet meer alleen in gaat hiken in de bergen. Ten tweede omdat de bermuda short meer lengte heeft dan een hotpants, wat gelijk staat aan het voorkomen van gênante momenten. Last but not least geeft de bermuda een instant casual vrijetijdslook. Ben je nog niet helemaal overtuigd van de bermuda? Bij het zien van deze drie combinaties duurt het niet lang meer voordat ook jij je waagt in een bermuda short!

    Image title

    Hello sailor!

    Klassiek en stijlvol is de witte bermuda broek. Wit is bij uitstek een kleur die zich goed laat combineren met de rest van je outfit, maar ook als basis voor een echte sailor look waarin wit, rood en blauw centraal staan. Maak dus die combi van een witte bermuda, rood gestreept shirt en blauwe Toms espadrilles.

    [producten1]

    Print, print en nog meer print

    Bermuda’s mogen tegenwoordig best een rustige print of uitbundig worden versierd met geometrische vormen. Het ligt natuurlijk een beetje aan je eigen smaak en lef, wat jij het liefst draagt. Wij raden je aan om een bermuda met print te combineren met bovenkleding die rustiger is. Indien je gaat voor veilig, kan een witte losvallende blouse ontzettend mooi staan boven je bedrukte bermuda. Mocht het buiten aangenaam warm zijn, dan is boven een bermuda een mouwloze top met sandalen zonder hak een absolute aanrader.

    [producten2]

    Hoe hoger hoe beter

    Lange leve de high waist bermuda. Ideaal om eventuele onzekerheden in te verstoppen en staat bovendien uber vrouwelijk. Indien je kiest voor een blauwe, zwarte of rode bermuda zijn de combinaties eindeloos. Ga je voor een felle kleur zoals een gele of roze bermuda, dan is het leuk om je gehele outfit lekker zomers in één kleur te houden. Kies hierbij comfortabele mocassins en je bent in een mum van tijd klaar om fashionable de stad in te gaan met vriendinnen.


    0 reacties op dit artikel