/ Door

  20% of 30% korting bij de Bijenkorf!

  Het herfstseizoen is met al haar kracht begonnen en dat is te merken. Temperaturen die steeds iets verder dalen en de eerste fietstochten door de regen zijn een feit. Een voordeel van een nat en kouder seizoen is dat je ongegeneerd uren online kunt shoppen. Heerlijk met de voeten omhoog, kopje koffie erbij en klikken maar vanuit de comfort van je eigen huis. Daarnaast is dit de tijd dat verschillende webshops hun assortiment aanbieden met mooie kortingen. Een goed excuus om je kledingkast flink uit te breiden en herfst- en winterklaar te maken.

  Image title

  De Bijenkorf is hier een goed voorbeeld van en eentje die je absoluut niet ongemerkt voorbij mag laten gaan. Onder de naam “offers to be proud of” biedt de Bijenkorf je 20% korting op bijna alle merken. Speciale artikelen kun je shoppen met kortingen van 30% of 50%. Deze actie is geldig vanaf woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober en geldt zowel voor de webshop als in de Bijenkorf filialen.

  Of je nu in een Bijenkorf filiaal staat of online zoekt naar het perfecte outfit, je bent in ieder geval gegarandeerd van een premium experience. Service staat hoog in het vaandel en de wensen van de bezoeker staan centraal. De Bijenkorf is continue op zoek naar nieuwe merken die kunnen worden toegevoegd aan het assortiment. Op deze manier ben je verzekerd van de nieuwste trends en een divers aanbod. Van herenmode, dameskleding en kindermode tot accessoires, lingerie en cosmetica, de webshop biedt inmiddels dezelfde artikelen als de filialen zelf. Genoeg reden dus om je laptop, smartphone of tablet erbij te pakken en te genieten van dit luxueuze aanbod met mooie kortingen. Om je op weg te helpen vind je onderstaand een greep uit de collectie.

  [producten1] [producten2] [producten4]  Nog niet uitgekeken? Bekijk het volledige assortiment met proud offers hier!


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Daisy123 -
   Hele toffe actie, ik heb al leuke dingen gezien!