/ Door

    17x hippe sweaters voor heren!

    Als er iets is dat één, comfortabel zit en twee, ook nog eens stoer én goed zit, is het wel een sweater! Val lekker op in een multicolor sweater of doe het rustig aan met een effen kleur, zoals grijs. Een kledingstuk dat met bijna alles te combineren valt is toch ideaal? Een potje voetballen met je maten, lekker de stad in of hangen voor de buis, een sweater is altijd dé oplossing. Zelfs je vriendin kan niet van je sweaters afblijven, ook al komen die tot aan haar knieën. Een voorraad is in dat geval zeker niet verkeerd. Ook zo benieuwd wat wij voor jou paraat hebben staan? Lees deze blog snel verder en misschien vindt jij wel dé sweater!

    Image title

    Ze zitten lekker, je kunt je er vrij in bewegen en natuurlijk staan ze ook nog heel stoer. Sweaters laten zich goed combineren in verschillende kledingstijlen, doordat er zoveel variatie in is. Ze kunnen niet wachten om door jou gedragen te worden, dus daarom hebben wij de hipste en uiteraard de mooiste sweaters klaarliggen voor jou! It’s sweater-time!

    Print, print en nog eens print

    Voor heren die wel van een uitdaging houden, hebben wij het perfecte item; een geprinte sweater! Deze hebben een stoere uitstraling en je laat zeker weten een statement achter. Van leger –tot bloemenprint en van gestreept tot geruit.Een geprinte sweater laat zich mooi combineren met een donkere jeans en leuke sneakers met een (kleur)element van je sweater.

    Van grijs tot blauw en van zwart tot wit

    Met effen gekleurde sweaters kun je haast alle kanten op. Voor een alledaagse look, is een wit gekleurde sweater bijvoorbeeld leuk te combineren met een spijkerbroek en witte sneakers. Een leuke rugzak erbij en je bent good to go. Voor de sportieve heren onder ons, is je outfit al gauw compleet met een stoere joggingbroek en een paar vette Puma’s eronder. Wat ook zeker niet verkeerd zou staan is een beige chino broek, gecombineerd met een witte longshirt onder je grijze sweater en last but not least witte lage sneakers. Met een sweater zit je zeker weten altijd goed! 

    Krijg je steeds maar niet genoeg van deze te gekke sweaters? Geen probleem, lees gerust verder en zie hier onze tips!Om je een klein beetje te helpen, hebben wij een outfit helemaal voor je afgestyled. Hoef je alleen nog maar te kijken of je maat ertussen zit!

    Op dit moment zijn vooral de levi's truien en hype sweaters erg populair!

    Bekijk hier het gehele assortiment sweaters voor heren!


    1 reactie op dit artikel
    • Brain_IT -
      Leuke kleding weer!