/ Door

  17x hippe jassen onder de 80 euro!

  Jassen! Hét kledingstuk dat de aankomende seizoenen van cruciaal belang is en waar het om draait in deze blog. Op het moment dat de dagen korter worden, je in het donker naar en van je werk komt en je al begint te rillen van de kou zodra je je bed uitstapt, weet je dat het tijd is om je jas weer uit de kast te halen of om een nieuwe aan te schaffen. Tenzij je in een ijsblokje wilt veranderen… Een nieuwe jas kan best een dure uitgave zijn. Wij hebben de oplossing! Wij vinden dat een mooie, stoere en goede jas niet altijd gelabeld hoeft te worden aan een hoge prijs. Daarom hebben wij voor dames en heren een selectie gemaakt van hippe jassen die netjes in een low budget plan passen en waar je er fabulous en stylish uitziet. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk warm. Lees de blog en laat je inspireren door de door ons uitgekozen jassen onder de € 80!

  Image title

  Damesjassen

  Voor een ware fashionista speelt naast bescherming ook de uitstraling van een jas een grote rol. Wie zegt dat je er niet leuk uit kunt zien tijdens een regenbui of hevige windvlaag, heeft het dus helemaal mis. Los van dat de haren zich een weg proberen te banen op je gezicht, moet je te allen tijde een statement kunnen maken als modejunk. Met onderstaande jassen onder de € 80, gaat dat zeker lukken. Verschillende soorten jassen geven verschillende looks. Dat betekent; lekker mixen en matchen met allerlei kledingstukken. Een mantel geeft bijvoorbeeld een chique uitstraling, is mooi te combineren met overknee laarzen en een hoed als accessoire. Een parka staat weer leuk boven een paar stoere enkellaarsjes en een oversized jas in combinatie met je tofste sneakers, maakt dit je in een handomdraai de Kylie Jenner van de buurt. Om jullie een handje te helpen, hebben wij daarnaast een outfit afgestyled ter inspiratie.

  Herenjassen

  Jassen zijn items die je het gehele jaar door kunt dragen en zijn dus onmisbaar aan de kapstok. Ook voor de heren hebben wij een selectie gemaakt van jassen onder de € 80. Winterjassen waarin je je stoerste kant kunt laten zien, maar ook lekker casual over straat kunt gaan zonder het koud te krijgen. Pak je warmste sjaal en muts erbij, comfortabele schoenen, je nieuwe jas en je bent good to go! 

  Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk snel het gehele assortiment damesjassen en herenjassen.  3 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Brit -
   Handig tip met deze kou!
  • Ellen Benen -
   Mijn portemonnee is alweer helemaal leeg dus deze post kwam als geroepen. Heel fijn dat er ook aandacht wordt geschonken aan mensen die misschien iets minder te besteden hebben. Winterjassen zijn altijd een behoorlijk uitgave en een aanslag op mijn kleedgeld. Dit soort oplossingen zijn dan ook meer dan welkom, daarnaast zijn het ook nog eens hippe jassen! Nogmaals dank.
  • Bram -
   Nice! die parka's!