/ Door

    16x toffe lage sneakers voor heren!

    Een paar dagen geleden heb je nog die nieuwe grijze Asics Gel-lyte III aangeschaft, gisteren die blauwe Stan Smith en nu shop je weer online naar zwart-witte Reebok sneakers. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Je vrienden hoor je achter je rug praten over een eventuele sneakerverslaving, maar ook dat je er altijd goed bijloopt en daar gaat het tenslotte om!

    Image title

    Lage sneakers zijn comfortabele schoenen die voor elke man een must zijn. Je kunt lage sneakers het gehele jaar door dragen. De keuze is reuze en daarom hebben wij voor jou de 16 tofste sneakers op een rijtje gezet. Discreet als we zijn, kun je ervan uitgaan dat wij echt niet tegen je vrienden vertellen dat je weer aan het shoppen bent naar een nieuw paar lage sneakers! Breid dus met een gerust hart je sneakercollectie uit en laat je inspireren door onze favorieten.

    Ik ga op reis en neem mee...

    Je lage sneakers natuurlijk! Ze mogen absoluut niet ontbreken in je koffer. Voeg een beetje kleur toe en je bent good to go, laat de zon maar komen. Natuurlijk moeten je sneakers wel passen bij de rest van je outfit. Gekleurde sneakers trekken snel de aandacht. Een tip van ons; houdt de rest van je kleding rustig. Je kunt deze stappers mooi combineren met een jeans short of een effen bermuda broek en een poloshirt, de kleur hangt af van je sneakers. Maak het geheel af met een bijpassend horloge van het merk G- shock. Enthousiast geworden? Shop onderstaand een paar gekleurde lage sneakers!

    Eerlijk is eerlijk; toffe sneakers werken als een magneet op dames. Er wordt niet voor niets gezegd, kleren maken de man. In dit geval, maken sneakers de man. Met de volgende lage sneakers val je zeker weten in de smaak bij die ene leuke dame op je werk.

    Less is more

    In plaats van altijd op te vallen met gekleurde sneakers is er niets mis mee om af en toe rustiger voor de dag te komen. Zorg dus ook voor basic kleuren zoals zwart en wit in je collectie. Je outfit kan bijna niet misgaan met deze twee basiskleuren. Voor de sportieve heren onder ons, staan lage sneakers goed onder een jogging met een bijpassend T-shirt. De chino broek voor heren is ook een echte trend én een broek die perfect te combineren valt met lage sneakers. Probeer eens witte lage sneakers, een wit longline shirt, een spijkerjasje en je khaki kleurige chino, dat ziet er zeker tof uit!


    0 reacties op dit artikel