/ Door

    16 x musthave designertassen

    Droom jij ook weleens weg bij een prachtige designertas? Wij in ieder geval wel! (Bijna) iedere vrouw hoopt ooit zo’n geweldige investering te kunnen doen. Dan is het wel zo handig als je weet wat voor tas jouw ideale partner is. Je wilt immers zo lang mogelijk blijven genieten van je aankoop. Merk, kleur, uitvoering en materiaal (oké.. ook de prijs) spelen hierbij een belangrijke rol. Wij laten je 16 x musthave designer tassen zien zodat jij zelf kunt beslissen welke het beste bij jou past!

    Image title

    Als we beginnen met de mooiste merken binnen de designertassen dan denk je vaak direct aan Chanel, Louis Vuitton of Hermès. Dit zijn merken waarvan de prijzen nog steeds jaarlijks stijgen. Als je een investering wilt doen waarvan je zeker weet dat je erop gaat verdienen als je deze doorverkoopt, dan is het slim om een tas van één van deze merken aan te schaffen. Wij snappen ook dat je voor een tas van €7000 erg diep in de buidel moet tasten, daarom zie je hieronder 16 x de mooiste designertassen voor een (iets) kleiner prijsje.

    De uitvoering en het materiaal van een tas zijn bepalend voor hoe lang jij er gek op bent, en hoe lang je hem mooi kunt houden. Als je elke dag een grote shopper met je mee draagt en die vol stopt met zware spullen, dan is de kans groot dat de kwaliteit van de designertas achteruitgaat. Daarom is het slim om te kijken naar een formaat waar je net genoeg items in kwijt kunt om hem comfortabel te kunnen gebruiken. Zo voorkom je dat je na een tijdje klaar bent met je dure investering. Een handtas is daarom de perfecte tussenmaat om een lange tijd van te genieten.

    [producten1]
    [producten2]

    Twijfel jij of een handtas helemaal jouw ding is, dan kun je altijd nog een formaat kleiner gaan met een clutch of een crossbody designertas, of een formaat groter gaan met een rugtas of shopper. Er is in ieder geval keuze genoeg! Daarnaast is de kleur iets om erg goed bij stil te staan. Eigenlijk kun je met zwart nooit de mist in gaan; dit staat elegant, blijft lang mooi en is bij vrijwel iedere outfit te dragen. Als je voor een opvallendere kleur gaat, kun je eerst een budgetproof tas in die kleur kopen. Op die manier weet je meteen of je snel op de kleur uitgekeken bent. Zo niet; shoppen maar!

    [producten3]
    [producten4]

    Krijg jij nou geen genoeg van al deze mooie tassen? Bezoek dan ook eens de webshop van Marington. Hier vind je een zeer ruim assortiment met de mooiste tassen van de populairste merken! Daarnaast wordt jouw bestelling ook nog eens kosteloos en razendsnel thuis bezorgd!


    0 reacties op dit artikel