/ Door

    16x de mooiste jurken!

    De koudste dagen van het jaar liggen eindelijk achter ons, yes! Het is dus de perfecte tijd om vooruit te blikken naar de mooiste jurken die de komende tijd weer gedragen gaan worden. Van de cocktailjurk op feestelijke gelegenheden tot de zakelijke jurk voor op de werkvloer: de keuze is reuze en zorgt voor genoeg moois om te bewonderen. Kijk met ons mee naar de 16 mooiste jurken van dit moment!

    Image title

    De cocktailjurk

    Tijd voor een feestje? Dan is het tijd voor een cocktailjurk! De partydress onder de jurken laat je sexy, classy of edgy voelen en zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn. Als je een uitnodiging op de mat krijgt voor een feestje met de dresscode cocktail dan weet je wat je te doen staat: één van onderstaande jurken scoren en mixen en matchen met gave sieraden. Deze jurk kan overladen worden met pailletten, kant of juist glitters. Of ga je liever voor een neutraal exemplaar en pak je flink uit met je accessoires? Waar je ook voor gaat, met een cocktailjurk zit je altijd goed.

    De zakelijke jurk

    Een echte musthave tussen deze prachtige kledingstukken is toch wel de zakelijke jurk. Hoewel de jurk soms een stoffig imago heeft, kan hij er echt ontzettend stijlvol en elegant uit zien. De truc zit hem in het uitkiezen van het juiste model. De langere dames onder ons komen met vrijwel ieder model moeiteloos weg. Wel is het slim om een exemplaar uit te kiezen met  gepaste lengte, bijvoorbeeld net boven de knie (niemand wil ongemakkelijk rondlopen op de werkvloer in een te korte jurk). Heb jij de lengte niet meegekregen, benadruk dan je sterke punten door je jurk daarop af te stemmen. Een slanke taille? Ga dan voor een jurk met een ceintuur, die benadrukt dit nog eens extra. Dames met een goede boezem kunnen gaan voor een zakelijke jurk met V-hals. Staat super classy!

    De kokerjurk

    Een kokerjurk is dé jurk die je zowel naar formele als informele aangelegenheden kunt dragen. De pasvorm sluit nauw aan op het lichaam waardoor de jurk menig vrouw tot een femme fatale kan omtoveren. Kijk wel uit met de lengte van de kokerjurk: niet te kort (dit spreekt voor zich) maar ook zeker niet te lang (normaal kunnen lopen is wel zo fijn). De zwarte kokerjurken lenen zich perfect voor formele gelegenheden, terwijl kokerjurken in een opvallende kleur ideaal zijn voor de informele dag. Het combineren van de kokerjurk kan op zó veel manieren: casual, chic of juist stoer. Met een paar witte sneakers is de casual look binnen no time compleet, terwijl een paar mooie hakken je look een chique upgrade geven. Ben jij echt een stoere babe? Trek dan je biker boots met dikke panty uit de kast en je look is af!

    De zomerjurk

    Nu willen we natuurlijk niets jinxen… Maar vooruitblikken naar een zomerjurk is wel erg verleidelijk! Stel je eens voor dat je lekker met je voeten in het zand zit bij een strandtent terwijl je van een heerlijke mimosa geniet, dan hoort hier uiteraard een zomerjurk bij. Het fijne van zomerjurken is dat je ze in alle soorten en maten kunt kopen. Een lange zomerjurk geeft je een soort boho chic gevoel, terwijl een zomerjurk met spaghettibandjes en lekker veel franjes weer wat vrolijker aandoet. Daarnaast is er een heel scala aan kleuren beschikbaar binnen de zomerjurken. Zo kan je gaan voor een rode zomerjurk met bloemenprint of een witte zomerjurk van kant; keuze genoeg!

    Ben je er nog niet over uit wat jouw favoriete jurk van dit moment is? Neem dan een kijkje tussen de volledige collectie jurken.


    0 reacties op dit artikel