/ Door

    16 musthaves van het merk mint&berry!

    Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat het een feest is om te shoppen binnen het merk mint&berry. Dit merk neemt je mee naar de vrije geesten van de jaren ’70, met een vleugje van de hedendaagse trends. Het lookbook van mint&berry laat vrouwen zien met lange haren, waar wij per direct stikjaloers op worden. Daarnaast dragen ze de mooiste maxi dresses, welke uiteraard zijn voorzien van flowerpower prints. Designs waar de Woodstock gangers van vroeger nog een puntje aan kunnen zuigen. Mint&berry is een waar walhalla voor dames die houden van fleurige bloemenprints en de all-time 70’s favourite; de bootcut jeans.

    Image title

    In 2010 zag mint&berry het levenslicht in Berlijn en is sinds 2012 verkrijgbaar via de webshop van Zalando. Binnen 6 jaar heeft mint&berry een uitgebreide collectie opgebouwd, wat ervoor heeft gezorgd dat jij je volledig in dit merk kunt hullen. Het leuke hiervan is dat je het zowel kunt dragen naar de bruiloft van je beste vriendin, als naar de supermarkt op de hoek. Combineer je bijvoorbeeld een cocktailjurk met één van de vele clutches, dan heb je direct een feestelijk outfit. Voor een zomerse dag kun je het beste even een kijkje nemen tussen de a-lijn rokken en de T-shirts met ronde hals.

    Sinds vorig jaar is het ook mogelijk om je outfit helemaal compleet te maken met de schoenencollectie van dit merk. Van klassieke pumps tot hoge hakken met een vetersluiting aan de voorzijde en van comfortabele platte stappers tot nette veterschoenen. Om je een idee te geven van de meer dan 900 items welke wij van mint&berry op de website hebben staan, hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de 16 musthaves van mint&berry!

    [producten1][producten2][producten3][producten4]Bekijk hier de volledige collectie van mint&berry!


    0 reacties op dit artikel