/ Door

    12x espadrilles voor dames!

    Wie dacht dat espadrilles alleen voor vrouwen zijn heeft het mis. Zowel heren, dames als kinderen kunnen makkelijk meedoen met deze kleurrijke zomertrend. Zodra het kwik stijgt haal je heel gemakkelijk een beetje St. Tropez in huis met een paar comfortabele espadrilles. Niet alleen staan espadrilles stijlvol, ook kun je er uren op slenteren door je favoriete stad!

    Image title

    Espa hoe?

    Comfort en stijl is iets dat je in één adem noemt met dit, van origine Catalaanse, schoentje. Espadrille komt van het woord esparto, wat een bijzonder sterke touwachtige grassoort is. Al sinds de 14de eeuw werden espadrilles gedragen door boeren. Pas veel later, in 1980, werden de espadrilles immens populair en was elk schoenenrekje voorzien van een paar van deze fijne stappers.

    De originele espadrilles hebben een bovenkant van canvas, een gevlochten ‘esparto’ zijkant en een rubberen zool. Uiteraard zijn er in de loop van de jaren verschillende fabrikanten opgestaan met andere technieken of materialen voor het vervaardigen van de espadrilles. Een merk dat nog volgens de traditionele processen espadrilles fabriceert en gebruik maakt van 100% natuurlijk materiaal is Espadrij l’original. Niet alleen goed voor jezelf, maar ook nog eens goed voor het milieu! Het kan natuurlijk voorkomen dat je voorkeur uitgaat naar espadrilles van een ander merk zoals; Ugg, Michael Kors of Paez. Goed nieuws, want ook deze espadrilles zijn op Kledingkopen.nl vindbaar.

    Een regenboog aan kleuren
    Bij het bekijken van het assortiment espadrilles voor dames kunnen wij niet anders dan de vergelijking maken met een opengescheurd zakje Skittles. De vrolijke kleuren komen je tegemoet en dat maakt espadrilles juist zo bijzonder. Bij een rode jurk of blauwe chino springen witte espadrilles eruit als ware eyecatchers. Maar ook onder een skinny jeans creëer je een nonchalante look met het dragen van rode espadrilles. Een neutrale kleur zoals beige of zwarte espadrilles is natuurlijk ook altijd een aanrader om in je schoenencollectie te hebben. Loop ook weg met deze trend en bekijk onderstaand onze favoriete modellen!

    [producten1]
    [producten2]
    [producten3]Het volledige aanbod van espadrilles vind je hier!


    6 reacties op dit artikel
    • Stappertje -
      zulke fijne schoentjes
    • Fokje van Eijk -
      Toffe schoentjes! Leuk voor onze vakantie naar Spanje!!
    • Chelseyxx -
      Zomerse stappers, love it!
    • R. van den Broek -
      Ik was juist opzoek naar deze espadrilles!! Veel winkels langs geweest maar niet de juiste kunnen vinden. Bedankt voor de tips!
    • Irmak -
      Leuk schoentjes voor de zomer!
    • Jackie -
      Topschoentje!! Lekker zomers en zit altijd super! :)