Filteren
    Een spaghetti top heeft haar naam te danken aan de dunne bandjes. In vergelijking met een tanktop, zijn deze tops wat chiquer en zijn ze er in meerdere soorten varianten. Een spaghetti top kun je op allerlei manieren leuk combineren. Je hebt de basic spaghetti tops welke bij alles passen. Deze tops kun je overigens ook onder je kleding dragen om doorschijnen te voorkomen of omdat het gewoonweg iets comfortabeler zit. Ook heb je basic tops die voorzien zijn van een kanten rand. Deze tops zitten mooi onder een blouse met een diepe decolleté. Zo komt het kant meer tot haar recht.

    Naast de basic topjes met en zonder kant, heb je spaghetti topjes met leuke patroontjes en spaghetti topjes welke bijvoorbeeld van fluweel zijn of voorzien zijn van palletjes. Op een mooie zonnige dag in de stad met de meiden, kun je zo’n leuke spaghetti top combineren met een jeans short en sandaaltjes. Voor een stoere look, draag je een jeans short met scheurtjes. Een spaghetti top staat ook stylish op een rokje. Maak je look af met verschillende accessoires als onder andere een enkelbandje, zonnebril en een vrolijke hoed.

    Voor de dames onder ons die niet bang zijn om een beetje skin te laten zien, zijn er ook crop tops met spaghetti bandjes in het assortiment. Een perfecte item voor op een festival. Croptop + short= helemaal hot!

    Spaghetti tops

    sorteren op