Filteren
  Een a-lijn rok past dus bijna bij elk figuur. Of je nou een recht, appel of zandloperfiguur hebt, een a-lijn rok doet wonderen want het legt het accent op de taille. Hierdoor gaat je taille smaller lijken.

  Draag de a-lijn rok het hele jaar door

  Het fijne aan een rok is dat je deze het gehele jaar door kunt dragen. Voor de koudere periodes doe je er simpelweg een panty of een warme maillot onder. Combineer de rok met een warme gebreide trui of een sweater met een blouse eronder, waarvan de kraag goed zichtbaar is. A-lijn rokken kun je goed combineren met leuke enkellaarsjes en sneakers.

  Hippe en stoere a-lijn rokken

  Een a-lijn rok wordt al gauw bestempeld als cute en tuttig, maar dat hoeft niet altijd. Voor een badass-look combineer je een legergroene a-lijn rok met een zwarte lacetrui, zwarte stoere boot en hippe lage sneakers en als finishing touch, een leren rugzak welke één en al fashion uitschreeuwt.

  Chique

  Voor een nette look, kun je een rode a-lijn rok welke net boven de knieën komt, stylish combineren met een nette witte blouse welke niet getailleerd is, maar losjes valt. Wel is het belangrijk dat je de blouse in de rok stopt voor de ultieme chique look. Voor een perfect accessoire kun je een kijkje nemen bij de chokers. Uiteraard is je keuze voor een schoen snel gemaakt, pumps!

  Let op bij het dragen van een a-lijn rok

  Je kunt een a-lijn rok haast met alles combineren. Een tip van ons: stop al je truitjes, blousjes en tops in je rok. Laat niets over je rok komen. Wanneer kledingstukken over je rok komen, oogt het al snel slordig. Dit geldt ook voor lange vesten en jassen. Je krijgt daar al heel gauw een versufte uitstraling van.

  A-lijn rokken

  sorteren op